Babboe 10 jaar

Wij een feestje, zij een feestje

Tien jaar geleden zag de eerste Babboe het daglicht. Reden voor een feestje! En niet alleen voor ons, want er is er meer dan één jarig! Babboe vindt dat ieder kind zijn verjaardag moet kunnen vieren. Daarom helpen we Stichting Jarige Job een handje.

Stichting Jarige Job maakt een einde aan verjaardagsleed en trakteert deze kinderen op een leuke verjaardag. Stichting Jarige Job geeft geen geld maar een verjaardagsbox ter waarde van €35,-.
Tot en met 17 April doneert Babboe voor iedere verkochte Babboe bakfiets een verjaardagsbox aan Stichting Jarige Job. Daarnaast doneren we ook de verzendkosten van alle accessoires die online besteld zijn.

Direct naar de webshop >


Wist je dat...

  • Babboe 10 jaar geleden is gestart in Doorn in een kleine ruimte dat naast een paardenstal zat?
  • Op de openhuisdagen in Doorn alleen Babboe Big montagepakketten werden verkocht?
  • De eerste elektrische bakfiets in Nederland door Babboe in 2009 op de markt is gebracht?
  • In 2009 Babboe ook haar eerste monteur Jan in dienst nam?
  • De Babboe Bakfietsservice momenteel uit 6 monteurs bestaat?
  • Babboe na 10 jaar in maar liefst 33 landen actief is?
  • We bij Babboe ontzettend trots zijn dat we 10 jaar bestaan en dat dit allemaal te danken is aan de ouders die dagelijks genieten van een Babboe?
  • We daarom ontzettend blij zijn dat jij daar één van bent?
 

Babboe 10 jaar in beeld

 

Babboe 10 jaar tijdlijn Babboe 10 jaar tijdlijn Babboe 10 jaar tijdlijn Babboe 10 jaar tijdlijn
 

Stichting Jarige Job

Babboe viert dit feestje niet alleen. We hebben de handen ineen geslagen met Stichting Jarige Job. Want hoewel voor veel kinderen een verjaardag met cadeaus, visite, taart en trakteren heel vanzelfsprekend is, zijn er in Nederland ruim 61.000 kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren. Stichting Jarige Job probeert zoveel mogelijk kinderen én ouders te helpen. Het gezin krijgt een verjaardagsbox ter waarde van 35 euro met alles erop en eraan. Zoals slingers, ballonnen, taartmix, traktaties, wat lekkers voor thuis en natuurlijk cadeaus voor de jarige!