Babboe 10 jaar

Wij een feestje, zij een feestje

Tien jaar geleden zag de eerste Babboe het daglicht. Reden voor een feestje! En niet alleen voor ons, want er is er meer dan één jarig! Babboe vindt dat ieder kind zijn verjaardag moet kunnen vieren. Daarom helpen we Stichting Jarige Job een handje.

Stichting Jarige Job maakt een einde aan verjaardagsleed en trakteert deze kinderen op een leuke verjaardag. Stichting Jarige Job geeft geen geld maar een verjaardagsbox ter waarde van €35,-.
De gehele maand maart doneert Babboe voor iedere verkochte Babboe bakfiets een verjaardagsbox aan Stichting Jarige Job. Daarnaast doneren we deze maand ook de verzendkosten van alle accessoires die online besteld zijn.

Direct naar de webshop >


Er is er meer dan één jarig

Heb je al een bakfiets en is-ie al helemaal voorzien van accessoires, maar wil je wel iets doen? Geef dan een verjaardagsbox, cadeau, traktatie of taart uit onze webshop aan Stichting Jarige Job. Let op! Je geeft een fictief cadeau, wij doneren het bedrag in zijn geheel aan Stichting Jarige Job.

Kom in actie!

 

Groot Cadeau

Stichting Jarige Job Groot Cadeau

€ 12,50

Bij een verjaardag hoort natuurlijk een mooi cadeau. Een groot cadeau is bijvoorbeeld een leuk spel, een mooie pop, make-up setje, of een bal.

Doneer € 12,50

Klein Cadeau

Stichting Jarige Job Klein Cadeau

€ 5,00

Om de jarige extra te verwennen zijn kleine cadeautjes altijd leuk. Een klein cadeau is bijvoorbeeld een pennenset, schrift, kleurboek of iets anders kleins.

Doneer € 5,00

Lekkers voor thuis

Stichting Jarige Job Lekkers voor thuis

€ 3,50

Ook de visite is belangrijk en daarom is iets lekkers voor thuis onmisbaar voor elke verjaardag! Bijvoorbeeld limonade, knakworstjes en lekkere snoepjes.

Doneer € 3,50

Taart

Stichting Jarige Job Verjaardagstaart

€ 7,50

Bij een verjaardag hoort een taart. In de verjaardagsbox zitten alle ingrediënten voor een feestelijke verjaardagstaart. Zoals taartmix, glazuur, slagroom en kaarsjes.

Doneer € 7,50

Traktaties

Stichting Jarige Job Traktatie

€ 4,00

Wie jarig is, trakteert. Dankzij jouw steun kan een kind zonder zorgen trakteren op school. Uiteraard worden meesters en juffen ook verwend.

Doneer € 4,00

Versiering

Stichting Jarige Job Versiering

€ 2,50

Tover een glimlach op het gezicht van een kind. Geef mooie slingers en kleurrijke ballonnen cadeau voor een mooie versierde woonkamer en een onvergetelijke verjaardag!

Doneer € 2,50

 

Wist je dat...

  • Babboe 10 jaar geleden is gestart in Doorn in een kleine ruimte dat naast een paardenstal zat?
  • Op de openhuisdagen in Doorn alleen Babboe Big montagepakketten werden verkocht?
  • De eerste elektrische bakfiets in Nederland door Babboe in 2009 op de markt is gebracht?
  • In 2009 Babboe ook haar eerste monteur Jan in dienst nam?
  • De Babboe Bakfietsservice momenteel uit 6 monteurs bestaat?
  • Babboe na 10 jaar in maar liefst 33 landen actief is?
  • We bij Babboe ontzettend trots zijn dat we 10 jaar bestaan en dat dit allemaal te danken is aan de ouders die dagelijks genieten van een Babboe?
  • We daarom ontzettend blij zijn dat jij daar één van bent?
 

Babboe 10 jaar in beeld

 

Babboe 10 jaar tijdlijn Babboe 10 jaar tijdlijn Babboe 10 jaar tijdlijn Babboe 10 jaar tijdlijn
 

Stichting Jarige Job

Babboe viert dit feestje niet alleen. We hebben de handen ineen geslagen met Stichting Jarige Job. Want hoewel voor veel kinderen een verjaardag met cadeaus, visite, taart en trakteren heel vanzelfsprekend is, zijn er in Nederland ruim 61.000 kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren. Stichting Jarige Job probeert zoveel mogelijk kinderen én ouders te helpen. Het gezin krijgt een verjaardagsbox ter waarde van 35 euro met alles erop en eraan. Zoals slingers, ballonnen, taartmix, traktaties, wat lekkers voor thuis en natuurlijk cadeaus voor de jarige!