Afdekhoes | Babboe Big
Afdekhoes | Babboe Big
Afdekhoes | Babboe Big
Afdekhoes | Babboe Big

Afdekhoes

Babboe Big

Het Babboe Big regendek beschermt de bak van je bakfiets tegen regen. Als je hem tijdelijk buiten hebt staan raden wij aan om het regendek te bevestigen.

NU verbeterd regendek, verkrijgbaar met speciale spanners om te voorkomen dat er water op het regendek blijft staan. Het regendekje is niet alleen handig om je bak tegen regen te beschermen, maar ook om te voorkomen dat het papier weg waait als je oud papier wegbrengt met de bakfiets. Of als je boodschappen doet, scherm je je boodschappen ermee af. Mocht jouw regendekje beschadigd raken, kapot gaan of kwijt raken, dan kun je deze los bijbestellen.
Babboe Big Afdekhoes

* Verplichte velden

Prijs zoals geconfigureerd: € 0,00

Informatie

Het regendekje is niet alleen handig om je bak tegen regen te beschermen, maar ook om te voorkomen dat het papier weg waait als je oud papier wegbrengt met de bakfiets. Of als je boodschappen doet, scherm je je boodschappen ermee af.

Montage

Bevestig het regendek op dezelfde wijze als de regentent. De enige uitzondering is dat je nu geen stokken hebt waar de afdekhoes over gespannen hoeft te worden. Binnen een mum van tijd is je bakfiets beschermd tegen weer en wind.