Navigeren

Levertijd bakfietsen: 2-3 weken*. Accessoires/onderdelen: 1-3 werkdagen. Meer informatie over onze dienstverlening.
* Zie levertijden voor enkele uitzonderingen.

Babboe Slim on Tour

Met twee peuters op de bakfiets door Europa

Samen met hun twee kinderen (2 en 3 jaar oud) leggen Yuge-Lei en haar man James ruim 600 km af op een Babboe Slim Mountain, dwars door Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Engeland. Aanleiding is de introductie van de nieuwe ‘Slim Mountain’ bakfiets van Babboe. Met een revolutionair nieuw design is dit de ideale bakfiets om lange afstanden en heuvelachtig terrein mee af te leggen. Erg geschikt dus voor een fietsvakantie met kleine kinderen.

Check de laatste foto’s en video’s van de familie Chillery in het Boet Magazine UK.

Babboe Slim on Tour map

Zaterdag 25 mei startte de reis in Amersfoort om vervolgens via Nijmegen (NL), Aken (DUI), Maastricht (NL), Gent (BE), Brugge (BE), Calais (FRA) en Dover (UK) te eindigen op 7 juni in Southampton (UK), waar het gezin woont.

 
Yuge - Babboe Slim on Tour

“We zijn heel blij met deze bijzondere fietsvakantie van Babboe. We zijn al vaker op fietsvakantie geweest met het gezin, maar nog nooit op een bakfiets. Al eerder fietsten we twee weken door Frankrijk met onze kinderen, maar dan op normale fietsen. Met deze nieuwe elektrische bakfiets is het een stuk leuker en eenvoudiger om op fietsvakantie te gaan met onze twee peuters. Het is gewoon veel gezelliger, we hebben veel meer contact met onze kids voorin t.o.v. van een fietsaanhanger of normale kinderzitjes. We kunnen met deze fiets ook net wat meer spullen meenemen, erg handig dus.”- aldus Yuge (34), winnares van de Babboe Slim On Tour fietsvakantie.


Babboe Slim On Tour - Interview on the BBC with Yuge


Via #BabboeSlimOnTour kun je op social media het gezin volgen tijdens hun tocht door Europa. Check alle foto’s, video’s en blogs die ze onderweg maken in het Boet Magazine UK.

Ook kans maken op leuke Babboe prijzen? Check dan regelmatig onze website en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.