Babyschaal | Babboe bakfiets
Babyschaal | Babboe bakfiets
Babyschaal | Babboe bakfiets
Babyschaal | Babboe bakfiets

Babyschaal

Babboe bakfiets

De Babboe Babyschaal is de ideale manier om jouw kleinste telg mee te nemen in de bakfiets. Een baby kan al vanaf 3 maanden in een babyschaal.

De babyschaal wordt geleverd exclusief hoofdverkleiner, deze is los te bestellen in onze webshop. Let op: Voor de gemonteerde babyschaal kan alleen gekozen worden bij een gelijktijdig bestelde, rijklaar gemonteerde, bakfiets. De schaal kan niet gebruikt worden in combinatie met een Maxi-Cosi drager.
Babboe Babyschaal

* Verplichte velden

Prijs zoals geconfigureerd: € 0,00

Informatie

Ook baby's kunnen veilig vervoerd worden in de Babboe bakfiets. Dit kan met gebruik van de Maxi-Cosi, maar die neemt erg veel ruimte in de bak. Een heel goed alternatief is de Babyschaal. Hiermee kun je je baby van 3 tot 8 maanden in je bakfiets veilig vervoeren. De babyschaal wordt standaard zonder hoofdverkleiner geleverd, maar deze is voor de allerkleinsten wel aan te raden (zoals op foto).
De babyschaal van het merk Melia past in alle Babboe bakfietsen varianten.

Montage

Het plaatsen van een babyschaal of peuterstoel in de Babboe City bakfiets is prima mogelijk. Voor de bevestiging dien je dan wel een gaatje te boren in de rugleuning (tussen de 2 gaatjes van de riempjes) van de bak. Daarnaast dien je er rekening mee te houden dat, wanneer je de regentent wilt gebruiken, je de rits aan de stuurkant een klein stukje open moet laten. 

Let op: Kan niet gebruikt worden in combinatie met een Maxi-Cosi drager & het tweede bankje in de Babboe City