Bakplakkers | Babboe Big
Bakplakkers | Babboe Big

Bakplakkers

Babboe Big

Geef je Babboe Big een persoonlijk tintje met de stickers van Bakplakkers. Je kunt kiezen voor één van de te gekke dessins of voor een eigen foto of eigen ontwerp. De bakplakkers zijn weersbestendig.

Met de unieke Woezel & Pip stickers maak je de ritjes op je Babboe bakfiets nog gezelliger! Want wie wil er nou niet met deze twee vrolijke vriendjes op stap? Bovendien is jouw bakfiets een stuk herkenbaarder tussen alle andere bakfietsen bij school, supermarkt of kinderdagverblijf. De bakplakkers zijn weerbestendig.
Babboe Big Bakplakkers

* Verplichte velden

Prijs zoals geconfigureerd: € 0,00

Informatie

Let op: De besteloptie 'bak laten beplakken' kan alleen gekozen worden bij een gelijktijdig bestelde, rijklaar gemonteerde, bakfiets.
Let op: Indien u regelmatig de regentent gebruikt let er dan op dat de regentent +/- 13cm over de rand van de bakplakker valt.
Let op: Bakplakkers zijn niet geschikt voor de Babboe Dog en Babboe Dog-E.

Montage

Bakplakkers zijn eenvoudig zelf aan te brengen op de bakfiets. Gebruik een geruime hoeveelheid sop en houd een trekker bij de hand om een zo strak mogelijk resultaat te krijgen. Bestel je ook een bakfiets, dan kun je ervoor kiezen om de bakplakkers er door Babboe op te laten plakken. Lever je een eigen ontwerp of foto aan? Lees dan onze uitgebreide instructie voor het aanleveren en beplakken van het beeldmateriaal.