Levertijd bakfietsen: 2-3 weken*. Accessoires/onderdelen: 1-3 werkdagen. Meer informatie over onze dienstverlening.
* Zie levertijden voor enkele uitzonderingen.

Regentent Zwart

Babboe Mini

154,95

In het Hollandse klimaat is een regentent geen overbodige luxe. De tent beschermt je kinderen tegen regen en gure wind. Ook bij felle zon biedt de regentent bescherming. Deze accessoire is speciaal ontworpen voor de Babboe Mini.

Regentent zwart: Gemaakt van extra sterk PVC
Raampjes: Voorzien van speciaal raamfolie voor optimale transparantie
Raampjes eenvoudig openen/sluiten d.m.v. YKK ritsen

Let op: de Mini regentent past niet in combinatie met de Maxi-Cosi drager. Ook zal bij gebruik in combinatie met een babyschaal, de rits van de regentent aan de stuurkant een klein stukje open moeten staan bij de Babboe City en Babboe Mini.


Veilig betalen
Gratis verzending vanaf 75 Euro

Regentent Zwart | Babboe Mini
Regentent Zwart | Babboe Mini
Regentent Zwart | Babboe Mini
Regentent Zwart | Babboe Mini

Informatie

De regentent is zeer gebruiksvriendelijk. Doordat aan alle vier de zijden van de regentent een groot raam is gemaakt, hebben de kinderen, ook met regen, goed zicht op hun omgeving. Daarnaast houden papa of mama zo goed zicht op de kinderen. De zijramen rits je eenvoudig open, zodat kinderen zelf in- en uit kunnen stappen.

Zwarte variant: Gemaakt van extra sterk PVC. Dit materiaal is geschikt voor langdurige en waterdichte afdekking in alle weersomstandigheden.

Montage

De regentent wordt geleverd inclusief stokkenset. Het monteren van de regentent op de Babboe Mini bakfiets is eenvoudig. Zie de pagina Montage en Gebruikshandleidingen voor de instructiehandleiding van de regentent.