Fietshelm Volwassenen | Babboe bakfiets
Fietshelm Volwassenen | Babboe bakfiets

Fietshelm Volwassenen

Babboe bakfiets

Stap veilig en stijlvol op je bakfiets met deze Fietshelm voor volwassenen. De fietshelm van Nutcase zit extra comfortabel door de zachte kinband , extra mousse pads en de soepele buitenschaal van lichtgewicht materiaal. De aanpasbare draairing zorgt voor een nog betere pasvorm.

Veilig en stijlvol bakfietsen doe je met deze Fietshelm voor volwassenen. De fietshelm is er in drie maten: S (52-56cm), M (56-60cm), L (60-64cm) .
Fietshelm volwassenen

* Verplichte velden

Prijs zoals geconfigureerd: € 0,00

Informatie

De regen - of zonneklep kun je op- of afzetten en de Fietshelm geeft extra bescherming bij een valpartij vanwege de inkepingszones in de buitenste EPS-laag van de helm. De fietshelm is voorzien van 11 ventilatieopeningen en ventilatiekanalen in de EPS en heeft daarnaast een duurzame ABS buitenschaal en een binnenschaal van een hoog schokabsorberend materiaal (EPS-schuim).

Montage

Aan de hand van de speciale magnetische sluiting, zet je de helm snel een eenvoudig vast, zonder dat de huid van je kin klem komt te zitten. Aan de hand van de draairing zorg je voor een optimale pasvorm.