Levertijd bakfietsen: 2-3 weken*. Accessoires/onderdelen: 1-3 werkdagen. Meer informatie over onze dienstverlening.
* Zie levertijden voor enkele uitzonderingen.

Bakfiets accessoires

Voor de Babboe bakfiets zijn er verschillende accessoires beschikbaar die het ritje op de bakfiets nog gezelliger maken. Naast functionele bakfiets accessoires, zoals de peuterstoel en de Maxi-Cosi houder, zijn er ook accessoires die de bakfiets en/of kindjes beschermen tegen de weersinvloeden, zoals een regentent, bakfietshoes en zonnedakje.
  1. Vorige
  2. 1
  3. 2

Bakfiets accessoires

Voor jouw eigen Babboe bakfiets kun je bij Babboe kiezen uit een breed assortiment bakfietsaccessoires. Deze bakfietsaccessoires zijn speciaal voor jou ontworpen en zullen de rit met de bakfiets nog leuker en gemakkelijker maken. Alle artikelen zijn op basis van inzichten van jonge ouders ontwikkeld en het aantal neemt voortdurend toe. In 2019 hebben wij bijvoorbeeld de BOET by Babboe-collectie gelanceerd. Dit zijn vrolijke bakfietsaccessoires in Babboe-stijl, zoals de zadelhoes of de fietsbel. Hieronder vind je onze top-3 accessoires om jouw kindje mee te nemen in de bakfiets.

Maxi-Cosi drager voor de bakfiets

De absolute favoriet onder de accessoires is de Maxi-Cosi drager in de bakfiets. Hiermee kun jij je eigen Maxi-Cosi in de bakfiets gebruiken. De speciale beugel kan eenvoudig in jouw bakfiets worden gemonteerd (behalve bij de Babboe Big). Vervolgens klik je de Maxi-Cosi in de drager en maak je hem met de veiligheidsriemen extra vast. Bepaal al bij de bestelling zelf of jij de Maxi-Cosi drager in de bakfiets gemonteerd wilt hebben of dat je thuis zelf aan de slag wilt gaan. Dit laatste zal dankzij de handleiding en handige instructievideo geen enkel probleem zijn.

Babyschaal voor bakfiets: past in iedere Babboe bakfiets

Je hebt geen Maxi-Cosi, maar hoe kun jij dan je baby in de bakfiets meenemen? Babboe heeft ook hier een praktische en vooral veilige oplossing voor: de babyschaal voor de bakfiets, evenals de Maxi-Cosi drager erg populair bij onze klanten. Deze wordt op de bank aan de stuurzijde gemonteerd. Jouw baby zit binnen handbereik, dicht bij het stuur en kan al vanaf 3 maanden van de frisse lucht genieten. Mocht jouw baby nog erg klein zijn, kan de babyschaal voor de bakfiets worden uitgebreid met een hoofdverkleiner en een lichaamsverkleiner. De babyschaal voor de bakfiets is trouwens ook een goede oplossing voor moeders die twee telgjes willen nemen.

Kinderzitje bakfiets - stijlvol en zacht zitten

Nummer 3 van de meest populaire accessoires is zeker het kinderzitje voor in de bakfiets. Sinds 2019 zijn de kinderzitjes voor de bakfiets verkrijgbaar in vijf vrolijke BOET by Babboe designs. Dit zijn Blue with Zebra’s (blauw met zebra's), Spotty Dots (rood met witte stippen), Sunny Silver (zilver), Crocodile Tears (wit met blauwe druppels) en Yipee Yellow (helder geel). Alle zitjes zijn geschikt voor alle kleine kinderen die zelfstandig en goed kunnen zitten. De meeste ouders gebruiken dit zitje in de bakfiets vanaf 18 maanden.