Navigeren

Wil jij je bakfiets elektrisch maken?

Wil jij jouw Babboe bakfiets laten ombouwen tot een elektrische Babboe bakfiets met trapondersteuning? Dat kan! Maar niet alle varianten zijn altijd beschikbaar. Check hieronder de informatie voor jouw specifieke Babboe bakfiets en ontdek de mogelijkheid om jouw bakfiets elektrisch te maken!

Bestel direct de elektrische upgrade >

Babboe Big elektrische ombouw

Achterwiel elektrische Babboe BakfietsDe prijs van de elektrische upgrade bedraagt € 1.199,-. Onze monteur voert de ombouw aan huis uit. Tijdens zijn bezoek installeert hij een aantal nieuwe onderdelen. Ook voert de monteur een kleine onderhoudsbeurt uit. Remmen en versnellingen worden afgesteld en de spaakspanning wordt gecontroleerd. Om het oude achterframe hoef je je geen zorgen te maken, deze neemt de monteur mee. Na zijn bezoek is de bakfiets rijklaar, je kunt direct elektrisch fietsen.

 

Babboe City elektrische ombouw

Uitneembare accu elektrische Babboe BakfietsOok voor de Babboe City is er een upgrade beschikbaar. Met de ombouw krijgt jouw bakfiets een accu onder de bagagedrager en een motor in het achterwiel. Je behoudt je versnellingen met behulp van een derailleur versnelling. De prijs van de ombouw bedraagt voor de Babboe City € 1.295,-. De garantie van de nieuwe onderdelen gaat opnieuw in. De monteur neemt het oude achterframe mee en zorgt dat je weer met veel plezier elektrisch op pad kunt!

 

Babboe Curve elektrische ombouw

Oplaadbare accu elektrische Babboe BakfietsDe upgrade van gewone Babboe Curve naar elektrische Babboe Curve is nog niet mogelijk. Heb je wel interesse in deze upgrade? Neem dan gerust contact op met de Babboe klantenservice. We zetten je dan graag op de lijst van geïnteresseerden. Zodra de ombouw van de Babboe Curve beschikbaar komt, kunnen we je daarover informeren. Wil je uberhaupt meer informatie over deze bakfiets? Bekijk dan de productpagina van de Babboe Curve in onze webshop.

 

Bakfiets ombouwen naar elektrisch

Ben je niet op zoek naar een elektrische ombouwset, maar zoek je een nieuwe accu voor je bakfiets? Ook dan kun je bij ons terecht. Voel je vrij om eens rustig rond te kijken tussen onze bakfiets onderdelenHeb je wel interesse in de elektrische ombouw? Klik dan op de button 'Bestel nu de elektrische upgrade'. Hier vind je meer informatie over wat de upgrade exact inhoudt. 

Bestel nu de elektrische upgrade >