Wil jij je bakfiets elektrisch maken?

Wil jij jouw Babboe bakfiets laten ombouwen tot een elektrische bakfiets met trapondersteuning? Dat kan! Check hieronder de informatie voor jouw specifieke bakfiets en ontdek de mogelijkheid om je bakfiets elektrisch te maken!

Bestel direct de elektrische upgrade >

Babboe Big elektrisch maken

Achterwiel elektrische Babboe BakfietsDe prijs van de elektrische upgrade bedraagt € 1.199,-. Onze monteur voert de ombouw aan huis uit. Tijdens zijn bezoek installeert hij een aantal nieuwe onderdelen. Zo vervangt hij het achterframe voor een nieuw frame, inclusief bagagedrager waarin de accu geplaatst kan worden. Daarnaast voert de monteur een kleine onderhoudsbeurt uit. Remmen en versnellingen worden afgesteld en de spaakspanning wordt gecontroleerd. Om het oude achterframe hoef je je geen zorgen te maken, want dit neemt de monteur mee. Na zijn bezoek is de bakfiets rijklaar en kun je direct elektrisch gaan fietsen.

 

Babboe City elektrisch maken

Uitneembare accu elektrische Babboe BakfietsVoor de Babboe City is er een upgrade beschikbaar. De Babboe-monteur voert de ombouw aan huis uit. Tijdens de ombouw krijgt je bakfiets een nieuw achterframe inclusief bagagedrager, een accu en een motor in het achterwiel. Je behoudt je versnellingen met behulp van een derailleurversnelling. De prijs van de ombouw bedraagt voor de Babboe City € 1.295,-. De garantie van de nieuwe onderdelen gaat opnieuw in. De monteur neemt het oude achterframe mee en zorgt ervoor dat je met veel plezier elektrisch op pad kunt!

 

Babboe Curve elektrisch maken

Oplaadbare accu elektrische Babboe BakfietsDe upgrade niet-elektrische Babboe Curve naar elektrische Babboe Curve is nog niet mogelijk. Heb je wel interesse in deze upgrade? Schrijf je dan in en zodra de ombouw van de Babboe Curve beschikbaar komt, zullen we je hierover informeren.

Houd mij op de hoogte

* Verplichte velden

 

Nieuwe accu voor je bakfiets?

Oplaadbare accu elektrische Babboe BakfietsBen je op zoek naar een nieuwe accu voor je bakfiets? Bekijk dan alle bakfiets accu’s. Heb je een Babboe Curve of een City? Dan kun je er ook voor kiezen om het verouderde elektrische systeem te vervangen voor een nieuwe. Ontdek hoe het elektrische systeem van jouw bakfiets een update kan krijgen.

Babboe updateset Elektrisch Systeem City / Curve >

 

Bakfiets ombouwen naar elektrisch

Oplaadbare accu elektrische Babboe BakfietsHeb je interesse in de elektrische ombouw? Klik dan op de button 'Bestel nu de elektrische upgrade'. Hier vind je meer informatie over wat de upgrade exact inhoudt.

Bestel nu de elektrische upgrade >