Elektrische ombouw
Elektrische ombouw
Elektrische ombouw
Elektrische ombouw
Elektrische ombouw
Elektrische ombouw
Elektrische ombouw
Elektrische ombouw

Elektrische ombouw

Wil jij jouw Babboe bakfiets laten ombouwen tot een elektrische bakfiets met trapondersteuning? Dat kan! Deze optie is beschikbaar voor vrijwel iedere Babboe bakfiets. De enige uitzondering hierop is de Babboe Curve.

Bestel hier de elektrische upgrade voor jouw Babboe Big, Dog of Transporter.

Let op! Neem voordat je bestelt alsjeblieft contact met ons op. De beschikbaarheid van de elektrische ombouw is afhankelijk van de monteursplanning.

Ombouwset

* Verplichte velden

Prijs zoals geconfigureerd: € 0,00

Informatie

Fietsen op een elektrische Babboe bakfiets is het ultieme fietsplezier. Daarom bieden wij jou de kans om je Babboe bakfiets te 'upgraden' naar een elektrische variant.


Normaal gesproken vindt de upgrade 6-8 weken na bestelling en betaling plaats. Omdat de monteur voor een elektrische ombouw een aantal uur nodig heeft, is dit plannings-technisch soms lastig rond te krijgen. Controleer daarom voordat je een bestelling plaatst binnen welke termijn er een monteur beschikbaar is, je kunt hiervoor contact opnemen met onze klantenservice.


Met behulp van de elektrische ombouw fiets je er straks als een speer vandoor! De Lithium-Ion batterij (36V 400Wh) wordt met behulp van de accuhouder geïntegreerd in de bagagedrager. De accu is vergrendelbaar tegen diefstal en door het gepatenteerde plug en drive systeem eenvoudig mee te nemen. Op een volle accu kun je ongeveer 40 kilometer fietsen met ondersteuning. Er zit 2 jaar garantie op en de oplaadtijd bedraagt 4-6 uur.