Navigeren

Babboe bakfiets kopen

Al sinds 2007 verkopen wij wereldwijd bakfietsen aan jonge gezinnen. Wat begon als een trend in grote steden is nu uitgegroeid tot het ultieme alternatieve vervoersmiddel. Babboe bakfiets is bedacht door jonge ouders, die samen met engineers een betaalbare en veilige bakfiets voor jou hebben ontworpen. Wil jij direct het complete aanbod bekijken? Klik dan op onderstaande button!

Direct naar de webshop >

Online een bakfiets kopen

Babboe verkoopt al haar bakfietsen online. Dit betekent niet alleen dat wij je altijd een superscherpe prijs kunnen aanbieden, maar ook dat je je bakfiets binnen niet al te lange tijd na het bestellen al in huis hebt. Bestel je een niet-elektrische bakfiets, dan kun je er bovendien ook nog voor kiezen om hem zelf in elkaar te zetten en het montagepakket bij ons in Amersfoort op te halen. Elektrische bakfietsen worden altijd volledig afgemonteerd bij je thuis afgeleverd.

Elektrische bakfiets kopen

Babboe Bakfiets kopenLiever altijd wind mee of wil je de bakfiets ook voor woon - werk verkeer gebruiken? Dan is een elektrische bakfiets een uikomst! Alle bakfietsen van Babboe zijn beschikbaar met elektrische trapondersteuning. Wil je meer weten over elektrische bakfietsen en deze vergelijken met onze niet-elektrische range? Bekijk dan ook eens onze pagina 'Wel of geen elektrische bakfiets?'.

Meer informatie over de bakfietsen van Babboe

Het kan natuurlijk zo zijn dat je ongeveer al weet welke bakfiets je wilt. In zo'n geval is het natuurlijk fijn om meer informatie te kunnen lezen over dat specifieke type. Dat kan. Bekijk de informatiepagina's voor de mogelijkheden van de volgende bakfietsen: Babboe Big, Babboe City, Babboe Mini, Babboe Curve, Babboe Dog, Babboe Transporter of de Babboe Mountain.

 

Eerst een bakfiets uitproberen?

Babboe bakfiets uitproberenHoewel we onze bakfietsen alleen online verkopen, betekent dit niet dat je de bakfietsen niet eerst even uit kunt proberen. We organiseren regelmatig bakfiets testdagen waarbij je onze bakfietsen uit kunt proberen. Ook al je vragen over de bakfietsen zelf, het onderhoud, de service en onze garantie beantwoorden we dan graag. Heb je al eens een proefrit gemaakt en ben je klaar voor het kopen van jouw bakfiets? Klik dan op onderstaande button om naar de webshop te gaan en jouw bestelling te plaatsen! Heb je toch nog vragen over jouw toekomstige bakfiets? Ook dan helpen we je graag, neem in dat geval contact op met de klantenservice.

Naar de webshop >