Navigeren

Babboe bakfiets kopen

Online een bakfiets kopen

Babboe verkoopt al haar bakfietsen online. Dit betekent dat we je altijd een superscherpe prijs kunnen aanbieden, omdat we de marges van de fietsenwinkel niet aan jou als klant hoeven door te berekenen. Elektrische bakfietsen worden altijd volledig afgemonteerd bij je thuis afgeleverd en bij niet-elektrische bakfietsen heb je de keuze om de montage eventueel ook zelf te doen.

Elektrische of niet elektrische bakfiets?

Elektrische bakfiets kopenWanneer koop je een elektrische of een niet-elektrische bakfiets? Dit hangt onder andere af van hoeveel kilometer je er van plan bent mee te fietsen. Wanneer je de bakfiets alleen voor korte afstanden wilt gebruiken, dan fietst een niet-elektrische Babboe bakfiets lekker soepel. Heb je de bakfiets vol beladen, wil je lange afstanden afleggen, de bakfiets voor woon-werkverkeer gebruiken en/of woon je in een heuvelachtig gebied? Dan is een elektrische bakfiets met dé oplossing!

Elektrische bakfiets kopen >    Niet elektrische bakfiets kopen >

 

Bakfiets voor honden

Bakfiets hond kopenDe Babboe Dog is de ideale bakfiets voor elke hondenliefhebber. De bakfiets is uitgerust met een handige loopplank, zodat je hond zelf in en uit de bakfiets kan lopen. Daarnaast zitten er in de bak twee handige bevestigingspunten voor de riem, zodat honden veilig in de bak blijven zitten. Je kunt de Babboe Dog uitrusten met antislipmat, zodat je hond zelfs met natte pootjes niet uitglijdt.

Babboe Dog kopen >

 

Bakfiets voor gastouders

Bakfiets gastouders kopenDe elektrische Babboe Max is dé bakfiets voor 6 kindjes. Ideaal voor grote gezinnen, gastouders en kinderdagverblijven. De Babboe Max-E heeft een unieke achteruitrij-functie en een deurtje, zodat kindjes zelf in en uit de bakfiets kunnen lopen. De Babboe Max-E wordt inclusief eerste controlebeurt en grote onderhoudsbeurt geleverd.

Babboe Max kopen >