E-bike collectief Consumentenbond

Privé lease

Het E-bike collectief is een initiatief van de Consumentenbond. Met dit initiatief wil de Consumentenbond de drempels voor het lease van een (bak)fiets wegnemen. Ze bieden in de periode van mei t/m september privé leasefietsen aan tegen scherpe maandprijzen. De City-E en Curve-E kunnen uiteraard niet ontbreken en zijn vanaf nu beschikbaar! Je least privé al een bakfiets voor nog geen €85 p.m. inclusief onderhoud en verzekering.

Het E-bike collectief >

 

Looptijd

De looptijd voor privé lease is 36 maanden en voor zakelijk heb je de keuze tussen 24 of 36 maanden. Aan het einde van het leasecontract heb je de mogelijkheid om de bakfiets over te nemen.

Service & onderhoud

De lease is inclusief een uitgebreid servicepakket. Hierin zitten alle kosten voor reparatie en onderhoud (4 of 6 servicemomenten afhankelijk van de looptijd van de leaseperiode) . De monteur komt gewoon bij je thuis of op het kinderdagverblijf langs.

Verzekering

De leaseprijs is inclusief een verhaalsrechtsbijstand, 24-uurs Pechhulp en verzekering tegen diefstal en schade. Voor zakelijke lease geldt een eigen risico van € 150 per gebeurtenis en voor privé lease van €35. Voor zakelijke lease is het afsluiten van een ongevallenverzekering voor opzittende een vereiste.

Kosten

Je betaalt een vast bedrag per maand en dit bedrag is afhankelijk van de looptijd en het servicepakket. Het bedrag is exclusief accessoires, deze kunnen optioneel worden meegenomen in de leaseprijs.

Hoe werkt het leasen van de Babboe City-E en Curve-E?

  1. Vraag de lease aan via het E-bike collectief van de Consumentenbond
  2. Je aanvraag wordt beoordeeld aan de hand van een kredietcheck, je ontvangt binnen 3-5 werkdagen de uitslag.
  3. Vervolgens moet je verschillende documenten inleveren. Denk aan een kopie van je loonstrook en een werkgeversverklaring.
  4. Je ontvangt na acceptatie binnen 2 werkdagen het leasecontract, SEPA incassomachtiging en voorwaarden per e-mail.
  5. Na ontvangst van het door jouw getekende en geretourneerde contract, wordt de bakfiets besteld en gaat de gecommuniceerde levertijd in.
  6. Je ontvangt per e-mail een datumvoorstel voor levering van de bakfiets.
  7. Op de dag van levering teken je het Bewijs van Ontvangst. Het fietsplezier kan beginnen!