Cyclon smeerspray
Cyclon smeerspray

Cyclon smeerspray

Het is belangrijk om regelmatig een onderhoudsbeurt aan je Babboe te geven. Wij bieden daarom een smeerspray aan om de ketting mee te smeren.

Le lubrifiant Vélo Cargo vous permet de lubrifier facilement les parties en mouvement de votre vélo cargo. Par exemple, la lubrification de votre chaîne assure un pédalage plus agréable. La chaîne tourne plus souplement, il y a moins de friction et votre chaîne se corrode moins vite. Ce lubrifiant, qui s'utilise aussi dans les branches des deux roues, est de la marque connue Cyclon et a une contenance de 250ml. Pulvérisez le lubrifiant sur les parties en mouvement de votre vélo cargo, comme la chaîne, le changement de vitesses et les freins. Max. 4 articles par client.
Babboe Cyclon Spray

* Verplichte velden

Prijs zoals geconfigureerd: € 0,00

Informatie

Het is belangrijk om regelmatig een onderhoudsbeurt aan je Babboe te geven. Wij bieden daarom een spray aan om de bewegende onderdelen mee te smeren. Deze spray wordt veel gebruikt in de tweewielerbranche en is van het welbekende merk Cyclon. De spray heeft een inhoud van 250 ml. Dit onderhoud vervangt niet de servicebeurt die nodig is voor garantie op remmen, versnellingen en spaken.


Max 4 stuks per klant.