We kunnen snel leveren! Bakfietsen: 3-6 werkdagen. Accessoires/onderdelen: 1-3 werkdagen. Meer informatie over onze dienstverlening.

Grote onderhoudsbeurt

Elektrisch

Prijs zoals geconfigureerd: 0

Bij een grote onderhoudsbeurt worden alle werkzaamheden door de monteur van Babboe uitgevoerd, in tegenstelling tot een kleine onderhoudsbeurt waarbij je ook werkzaamheden zelf dient uit te voeren. Een grote onderhoudsbeurt voer je om het jaar uit. Wij adviseren om de eerste grote beurt aan het einde van het tweede jaar uit te laten voeren.

Let op: Babboe volgt de richtlijnen van het RIVM om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Daarom voeren we voorlopig geen reparatie, onderhoud of spoedwerkzaamheden uit in Noord-Brabant en in België.
Je kunt dit wel bestellen, maar houd er rekening mee dat een afspraak later wordt ingepland dan je van ons gewend bent

* Verplichte velden

Veilig betalen
Gratis verzending vanaf 75 Euro

Levertijd: 5-15 werkdagen Levertijd: 1-2 weken

Grote onderhoudsbeurt | Elektrisch
Grote onderhoudsbeurt | Elektrisch

Informatie

De grote onderhoudsbeurt voor jouw elektrische Babboe bakfiets duurt ongeveer 90 minuten en bevat een vaste lijst van werkzaamheden. De monteur komt op afspraak bij je thuis om de onderhoudsbeurt uit te voeren. Na betaling van de de grote onderhoudsbeurt ontvang je binnen 15 werkdagen een e-mail met daarin een datumvoorstel wanneer de monteur bij je langs komt. Bijkomende reparaties worden niet uitgevoerd tijdens een onderhoudsbeurt. Is er toch sprake van een reparatie, kies dan voor onderhoud + reparatie.