We kunnen snel leveren! Bakfietsen: 3-6 werkdagen. Accessoires/onderdelen: 1-3 werkdagen. Meer informatie over onze dienstverlening.

Kleine onderhoudsbeurt

Niet elektrisch

Prijs zoals geconfigureerd: 0

Onderhoud aan jouw Babboe is belangrijk voor een goed behoud van je bakfiets. Een kleine onderhoudsbeurt voorziet in het noodzakelijke onderhoud waarbij je een deel zelf doet en een deel door een monteur van Babboe uit laat voeren. Dergelijk onderhoud voer je om het jaar uit. Wij adviseren de eerste kleine beurt uit te laten voeren aan het einde van het eerste jaar.

Let op: Babboe volgt de richtlijnen van het RIVM om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Daarom voeren we voorlopig geen reparatie, onderhoud of spoedwerkzaamheden uit in Noord-Brabant en in België.
Je kunt dit wel bestellen, maar houd er rekening mee dat een afspraak later wordt ingepland dan je van ons gewend bent

* Verplichte velden

Veilig betalen
Gratis verzending vanaf 75 Euro

Levertijd: 5-15 werkdagen Levertijd: 1-2 weken

Kleine onderhoudsbeurt | Niet elektrisch
Kleine onderhoudsbeurt | Niet elektrisch

Informatie

De kleine onderhoudsbeurt voor jouw bakfiets bevat een vaste lijst van werkzaamheden en duurt ongeveer 45 minuten. De monteur komt op afspraak bij je thuis om de onderhoudsbeurt uit te voeren. Je ontvangt binnen 15 werkdagen na betaling van de onderhoudsbeurt een e-mail met daarin een voorstel voor een datum. Bijkomende reparaties worden niet uitgevoerd tijdens een onderhoudsbeurt. Is er toch sprake van een reparatie, kies dan voor onderhoud + reparatie.