Babboe Bakfiets

Er is altijd wel een bakfiets die bij je past. Ze zijn er ondertussen namelijk in alle soorten en maten: met twee of drie wielen, elektrische trapondersteuning, een gekleurde bak en ga zo maar door. Wist je dat we zelfs al een bakfiets hebben speciaal voor de hond? Wil je direct het aanbod van onze bakfietsen bekijken, klik dan op onderstaande button! Wil je liever wat meer informatie over de verschillende bakfietsen? Lees dan gerust verder op deze pagina.

Direct naar de webshop >


Bakfiets bestellen

De bakfietsen van Babboe zijn alleen online te koop. Hoewel je dus enkel een bakfiets in onze webshop kunt bestellen, zorgen we er natuurlijk wel voor dat jouw bakfiets thuis wordt afgeleverd. Een bakfiets wordt in zo'n geval rijklaar bezorgd. Ben je zelf handig? Dan kun je er ook voor kiezen om een montagepakket van jouw niet-elektrische bakfiets op te halen bij ons kantoor in Amersfoort of thuis te laten bezorgen. Ontdek alle Babboe bakfietsen in de webshop


Welke bakfiets kies je?

Hoeveel kinderen gaan er mee in de bakfiets, neem je de hond mee of kies je voor het vervoeren van goederen? Bakfietsen zijn er in verschillende soorten en maten. We begrijpen goed dat je niet één keer een keuze voor een specifieke bakfiets maakt. Babboe helpt je daarom graag een handje om ervoor te zorgen dat jij straks de meest geschikte bakfiets kiest. Kom een keer langs voor een proefrit of lees welke opties er allemaal zijn op de pagina 'welke bakfiets kies je?'


Twee of drie wielen?

Ga je voor een tweewieler of voor een driewieler. Wordt het licht en wendbaar of ga je liever voor robuust en stabiel. Heb je genoeg aan 2 zitplaatsen, of wil je een bakfiets waar standaard 4 zitplaatsen mogelijk zijn? Zoals je wellicht nu al kunt merken, hebben we bij Babboe voor elk wat wils. Wil je meer informatie over de verschillen tussen onze twee- en driewielers? Lees dan verder op de pagina 'Bakfiets met 2 of 3 wielen'.


Wel of niet elektrisch?

De bakfietsen van Babboe zijn altijd in zowel een elektrische als niet-elektrische variant te verkrijgen. De vraag is wat jij het prettigste vindt. Heb  je vaak een zwaardere belasting in de bak of valt dat allemaal wel mee? Kent jouw stad of dorp veel bruggen, tunnels of dijken? Dan kan een elektrische bakfiets de uitkomst zijn. Woon jij juist in een woonplaats waar de infrastructuur prima is geregeld? Dan kun je wellicht prima zonder elektrische ondersteuning. Lees er meer over op de pagina 'Wel of geen elektrische bakfiets?'.


Wat gaat er in de bak?

De Babboe bakfiets is van oudsher ontwikkeld voor ouders met kinderen. Door de jaren heen kwam er echter steeds meer vraag naar andere soorten bakfietsen. Babboe innoveert graag en luistert om die reden graag naar haar klanten. Inmiddels hebben we een hondenbakfiets ontwikkeld en is er ook een groene oplossing voor het vervoer van goederen. Wil je alles weten over de mogelijkheden? Lees dan verder op de pagina 'Wat kan er in de bakfiets?'.

Direct naar de webshop >