Test een bakfiets in Amersfoort

Wil je ervaren hoe het is om op een Babboe bakfiets te fietsen? Kom dan gezellig langs op een van de testdagen in Amersfoort. Tijdens de testdag kun je al onze verschillende bakfietsmodellen uitproberen. Daarnaast staat er altijd een Babboe-medewerker voor je klaar om je vragen te beantwoorden, tips en advies te geven over het fietsen op een bakfiets en hoe je het beste je kindjes veilig kunt vervoeren.


Proefritdata in Amersfoort

Wanneer je direct een Babboe bakfiets bestelt tijdens een testdag in Amersfoort, ontvang je een extra korting van € 50!* Ben je van plan om langs te komen? Laat het ons weten door je aan te melden.

Geïnteresseerd in een Babboe Showmodel? Tijdens de testdagen in Amersfoort kun je de showmodellen direct uitproberen en eventueel bestellen. Hierbij geldt op=op!

DatumLocatieTijd
Zaterdag 5 augustus 2017 Koedijkerweg 12A, Amersfoort 10:00-13:00
Zaterdag 19 augustus 2017 Koedijkerweg 12A, Amersfoort 10:00-13:00
Woensdag 30 augustus 2017 Koedijkerweg 12A, Amersfoort 14:00-16:00
Zaterdag 9 september2017 Koedijkerweg 12A, Amersfoort 10:00-13:00

Babboe bakfietsen in Amersfoort

Je kunt een bakfiets testen bij ons kantoor in Amersfoort aan de Koedijkerweg 12A. Bekijk de locatie op onderstaande kaart.

Ben je niet in de gelegenheid om een proefrit te maken op één van bovenstaande testdagen? Bekijk dan het schema met alle locaties

Kom je langs? Laat het weten!

Kom je langs op een testdag in Amersfoort? Laat het ons weten en meld je aan!

Aanmelden testdag Amersfoort

* Verplichte velden

* Korting is niet geldig op showmodellen en niet geldig in combinatie met andere kortingen, acties of aanbiedingen. De korting wordt niet uitbetaald, vervangen of verlengd.