Test een bakfiets in Amersfoort

Bakfiets testen Amersfoort

Wil je een Babboe bakfiets testen? Kom dan gezellig langs op een van de bakfiets testdagen in Amersfoort. Test een bakfiets en maak een proefrit op al onze verschillende bakfietsmodellen. Er staat altijd een Babboe-medewerker voor je klaar om je vragen te beantwoorden of tips en advies te geven.

 

Ontvang een gratis 1e controlebeurt t.w.v. €55,- bij aankoop van een rijklare bakfiets tijdens de testdag*
Test alle bakfietsen op het Babboe testparcours
Ontvang persoonlijk advies van de Babboe-medewerkers 
Voor de kinderen een gezellige speelhoek, kinderverkeersplein en springkussen

Kom je langs? Laat het ons weten en meld je gratis aan!

Aanmelden testdag >

Bakfiets testen in Amersfoort

DatumLocatie 
Woensdag 29 augustus 2018
14:00-16:00
Babboe hoofdkantoor
Koedijkerweg 12A, Amersfoort
Aanmelden

Bakfiets showmodel
Geïnteresseerd in een Babboe bakfiets showmodel? Tijdens de bakfiets testdag op zaterdag 18 augustus 2018 kun je de beschikbare bakfiets showmodellen uitproberen, eventueel bestellen en direct meenemen. Hierbij geldt op=op!


Locatie

Je kunt een Babboe bakfiets testen bij ons hoofdkantoor in Amersfoort aan de Koedijkerweg 12A. Bekijk de locatie op onderstaande kaart.

Ben je niet in de gelegenheid om een proefrit te maken op één van bovenstaande testdagen? Bekijk dan het schema met alle locaties

Kom je langs? Laat het weten!

Kom je langs op een testdag in Amersfoort? Laat het ons weten en meld je aan!
Aanmelden is niet verplicht (de Babboe testdagen zijn voor iedereen gratis toegankelijk met vrije inloop), maar dan kunnen wij rekening houden met het aantal personen op de testdag. 

* Korting is niet geldig op montagepakketten, showmodellen en is niet geldig in combinatie met andere kortingen, acties of aanbiedingen. Niet geldig voor de Babboe Max-E en Babboe City Limited Edition. De korting wordt niet uitbetaald, vervangen of verlengd.