Bakfiets proefrit bij een fietsenwinkel

De Fietser – Ede

Bij de Fietser in Ede staat altijd een team van fietsexperts voor je klaar om jou te voorzien van deskundig advies over alle Babboe bakfietsen. Op het ruime indoor testparcours kun je bovendien de bakfietsen gemakkelijk uitproberen. Wanneer het weer het toelaat is het ook mogelijk om buiten een rondje te fietsen. De Fietser in Ede is goed bereikbaar en je kunt hier gratis parkeren. Maak een afspraak voor jouw gratis bakfiets proefrit. 

Fietsvoordeelshop – Nederland

Fietsvoordeelshop heeft meer dan 18 vestigingen in Nederland, er is dus altijd wel een vestiging bij jou in de buurt. Maak een afspraak voor jouw gratis bakfiets proefrit. De medewerkers van Fietsvoordeelshop geven je deskundig advies over alle Babboe bakfietsen. 

Juizz – Nederland

Juizz is dé specialist in elektrische fietsen, bij alle Juizz vestigingen in Nederland kun dan ook een gratis proefrit maken op een elektrische bakfiets. Je krijgt hier deskundig advies van de medewerkers van Juizz. Maak snel aan afspraak bij een van de vestigingen.

Leenders Bike Totaal – Hengelo

Met 3000m2 vloeroppervlak is Leenders Bike Totaal een van de grootste fietsenwinkels in Nederland. Wil je een bakfiets testen, maak dan een afspraak bij Leenders Bike Totaal in Hengelo. Op het indoor testparcours kun je de bakfiets uitproberen en kunnen de experts je alles vertellen over verschillende modellen Babboe bakfietsen. 

Zilt at Sea - Zandvoort

Bij Zilt at Sea in Zandvoort is het mogelijk om voor de aanschaf van een Babboe bakfiets een proefrit van een half uur te maken. Kom langs bij het Babboe Beach Center dat op een steenworp afstand van het station ligt. Er zijn verschillende elektrische bakfietsen beschikbaar zodat jij deze kan uitproberen op de boulevard van Zandvoort.

Maak een
Proefrit