Test een bakfiets in Rotterdam

Babboe heeft meerdere locaties in het land waar je een bakfiets kunt uitproberen. Zo kun je in Rotterdam bij de vestiging van Juizz al onze elektrische bakfietsen testen. Juizz is een fietsenwinkel gespecialiseerd in elektrische (bak)fietsen. Na je proefrit kun je je elektrische Babboe Big, City, Curve en Mountain bakfiets direct bestellen.

Babboe bakfietsen in Rotterdam

Op zondag 10 december is Juizz in Rotterdam exclusief geopend om de elektrische Babboe bakfiets te testen in Rotterdam. Een goed moment om nog gebruik te maken van de Prénatal actie die geldig is t/m 31 december 2017.

DatumLocatieTijd
Zondag 10 december 2017 Juizz Rotterdam
Mariniersweg 38-42
Rotterdam
10:00-13:00

Je kunt de elektrische Babboe bakfietsen tijdens openingstijden gratis testen bij Juizz in Rotterdam.

Testlocatie Rotterdam

Onze testlocatie in Rotterdam is op dinsdag tot en met vrijdag open van 10.00 tot 18.00 uur. Op zaterdag is Juizz van 10.00 tot 17.00 uur geopend. Nadat je een proefrit hebt gemaakt, kun je jouw Babboe bakfiets meteen bestellen. Bekijk de website www.juizz.nl voor meer informatie.

Ben je er nog niet helemaal uit? Kijk gerust verder in onze webshop. Daar vind je de verschillende bakfietsmodellen met de afleveroptie die jij het prettigst vindt. Je kunt er voor kiezen om je Babboe rijklaar te laten leveren, maar het is ook mogelijk de bakfiets zelf te monteren. Kortom, mogelijkheden genoeg!

Bakfiets testen Rotterdam Juizz

Naar de webshop >