Test een bakfiets in Utrecht

Babboe heeft meerdere locaties in het land waar je een bakfiets kunt uitproberen. Zo kun je in Utrecht bij de vestiging van Juizz al onze elektrische bakfietsen testen. Juizz is een fietsenwinkel gespecialiseerd in elektrische (bak)fietsen. Na je proefrit kun je je elektrische Babboe bakfiets direct bestellen. Wil je er toch nog een nachtje over slapen?

Proefrit elektrische bakfiets

Wil je een elektrische bakfiets testen? Kom dan naar deJuizz testdag in samenwerking met Babboe. Tijdens deze testdag zal Juizz met een extra Babboe tintje aangekleed zijn. Zo zullen de elektrische bakfietsen met extra accessoires aangekleed zijn en is er een Babboe medewerker aanwezig om al je vragen te beantwoorden of tips en advies te geven. zijn. Je kunt uiteraard ook tijdens de gewone openingstijden terecht voor een testrit.

Exclusieve Babboe testdag

DatumLocatieTijd
Zondag 26 augustus Juizz Utrecht
Biltstraat 94-96
Utrecht
10.00 - 13.00 uur

Babboe bakfietsen in Utrecht

Je kunt een Babboe bakfiets testen bij Juizz in Utrecht aan de Biltstraat 94 - 96. Bekijk de locatie op onderstaande kaart.

 

Bakfiets testen Utrecht

Je kunt in Utrecht een bakfiets testen op dinsdag tot en met vrijdag open van 10.00 tot 18.00 uur. Op zaterdag is Juizz van 10.00 tot 17.00 uur geopend. Nadat je een proefrit hebt gemaakt, kun je jouw Babboe bakfiets meteen bestellen. Bekijk de website www.juizz.nl voor meer informatie. 

Ben je er nog niet helemaal uit? Kijk gerust verder in onze webshop. Daar vind je de verschillende bakfietsmodellen met de afleveroptie die jij het prettigst vindt. Je kunt er voor kiezen om je Babboe rijklaar te laten leveren, maar het is ook mogelijk de bakfiets zelf te monteren. Kortom, mogelijkheden genoeg! 

Bakfiets testen Utrecht Juizz

Naar de webshop >