Test een bakfiets in Utrecht

Babboe heeft meerdere locaties in het land waar je een bakfiets kunt uitproberen. Zo kun je in Utrecht bij de vestiging van Juizz al onze elektrische bakfietsen testen. Juizz is een fietsenwinkel gespecialiseerd in elektrische (bak)fietsen. Na je proefrit kun je je elektrische Babboe bakfiets direct bestellen. Wil je er toch nog een nachtje over slapen?

Babboe bakfietsen in Utrecht

Je kunt een Babboe bakfiets testen bij Juizz in Utrecht aan de Biltstraat 94 - 96. Bekijk de locatie op onderstaande kaart.

 

Bakfiets testen Utrecht

Je kunt in Utrecht een bakfiets testen op dinsdag tot en met vrijdag open van 10.00 tot 18.00 uur. Op zaterdag is Juizz van 10.00 tot 17.00 uur geopend. Nadat je een proefrit hebt gemaakt, kun je jouw Babboe bakfiets meteen bestellen. Bekijk de website www.juizz.nl voor meer informatie. 

Ben je er nog niet helemaal uit? Kijk gerust verder in onze webshop. Daar vind je de verschillende bakfietsmodellen met de afleveroptie die jij het prettigst vindt. Je kunt er voor kiezen om je Babboe rijklaar te laten leveren, maar het is ook mogelijk de bakfiets zelf te monteren. Kortom, mogelijkheden genoeg! 

Bakfiets testen Utrecht Juizz

Naar de webshop >