Reparatie en groot onderhoud

Niet-elektrisch

95,-

Is er iets mis met jouw elektrische Babboe bakfiets en is het daarnaast tijd voor groot onderhoud? Dan kun je de combinatie 'reparatie & groot onderhoud' bestellen. Op die manier bespaar je jezelf een ritje van de monteur en daarmee dus voorrijkosten.
Onder de kop 'informatie' vind je een lijst van werkzaamheden die de monteur tijdens de grote onderhoudsbeurt uitvoert. Gaat het om onderhoud aan een elektrische bakfiets? Ga dan naar de pagina 'Reparatie & groot onderhoud voor de elektrische bakfiets'.

Maximale aantal karakters: 12

Maximale aantal karakters: 255

Selecteer je bestanden

* Verplichte velden

Veilig betalen
Gratis verzending vanaf 75 Euro

Levertijd: 1-3 werkdagen

Reparatie en groot onderhoud | Niet-elektrisch
Reparatie en groot onderhoud | Niet-elektrisch

Informatie

Is er reparatie nodig aan jouw Babboe bakfiets en het daarnaast tijd voor groot onderhoud? Dan bestel je de combinatie van deze twee. De grote onderhoudsbeurt bevat een vaste lijst van werkzaamheden en duurt ongeveer 75 minuten. De monteur komt op afspraak bij je thuis de onderhoudsbeurt uit te voeren, je ontvangt hiervoor binnen 10 werkdagen per e-mail een voorstel voor een datum. 


De volgende werkzaamheden vallen binnen de grote onderhoudsbeurt:
- Controle werking verlichting voor en achter
- Spaakspanning voor- en achterwielen controleren en waar nodig corrigeren
- Bandenspanning plus check profieldiepte
- Afstellen remmen voor en achter inclusief smeren van de kabels
- Afstellen versnellingen inclusief smeren van de kabels
- Controle fusee (Babboe Curve) en connectie voor- en achterframe
- Controle ball joints (Babboe City)
- Vastdraaien stuurpen
- Vastzetten cranks en trapas
- Vastzetten pedalen
- Ketting spannen en smeren
- Slot smeren en controleren
- Kabelgeleiding controleren en vastzetten
- Zadelpen bout en zadelstrop controleren en vastzetten
- Schroeven en bouten bak controleren


Reparatie: de monteur komt al bij je thuis, je betaalt dus geen extra voorrijkosten. De bijkomende kosten voor arbeid en onderdelen benodigd voor de reparatie worden ter plekke gefactureerd. Probeer een zo goed mogelijke beschrijving te geven van het betreffende mankement, zodat wij onze monteur de juiste instructie en onderdelen mee kunnen geven, en dat er voldoende tijd ingepland wordt voor de reparatie.
Om alvast een idee te krijgen van de tijd die de monteur ongeveer nodig heeft om een mankement te verhelpen, kun je dit urenoverzicht bekijken. Dit geeft een indicatie van de uren, er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De monteur zal altijd factureren op basis van de daadwerkelijk gewerkte uren, afgerond op een kwartier.