Levertijd bakfietsen: 5-6 weken*. Accessoires/onderdelen: 1-3 werkdagen. Meer informatie over onze dienstverlening.
* Zie levertijden voor enkele uitzonderingen.

Bakfietsverzekering

Bakfietsverzekering Kingpolis

Onbezorgd bakfietsplezier

Heen en weer naar school, het park of de speeltuin? De Babboe bakfiets brengt jou en je familie er op een veilige, makkelijke, snelle én gezellige manier naar toe! En dat willen we graag zo houden!

De Babboe bakfietsverzekering

In samenwerking met Kingpolis (Europeesche Verzekeringen) bieden wij een bakfietsverzekering aan. Bij diefstal, schade en/of pech word je direct geholpen. Op deze manier kun je altijd volop blijven genieten van je Babboe bakfiets!

Polisvoorwaarden bakfietsverzekering

> Klik hier om de polisvoorwaarden te bekijken

 

"De Kingpolis fietsverzekering komt in 2020 wederom als beste uit de test van de Consumentenbond!"

Beste bakfietsverzekering Kingpolis

De best geteste fietsverzekering

In 2020 is de doorlopende e-bike verzekering van Kingpolis wederom uitgeroepen tot Beste uit de test! In 2016 en 2018 kwamen de doorlopende fietsverzekeringen (voor de e-bike én de stadsfiets) van Kingpolis als Beste uit de test. De Consumentenbond stelt in 2019 dat de e-bike verzekering van Kingpolis de Beste koop is én Beste uit de test. Voor stadsfietsen kwam de doorlopende fietsverzekering ook weer als Beste uit de test.

Kingpolis als beste getest

De Consumentenbond ziet het als pluspunt dat Kingpolis bij diefstal of een total loss van de bakfiets tot 5 jaar na aankoop de nieuwwaarde vergoedt. De eerste 3 jaar vergoedt Kingpolis zelfs, tot 4% per jaar, een eventuele prijsstijging van de bakfiets. Een ander pluspunt is dat bij de Casco Compleet-dekking (diefstal en beschadiging) standaard een ongevallenverzekering, verhaalsrechtsbijstand én Europese* pechhulp zit.
* Geldig voor alle verzekeringen die m.i.v. 15 februari 2019 zijn afgesloten.

» Juryrapport 2016
» Juryrapport 2018
» Juryrapport 2020

 
De consumentenbond

Over de Consumentenbond

De Consumentenbond is een vereniging zonder winstoogmerk die voor het grootste deel wordt gefinancierd met contributies van leden en gebruikers. De Consumentenbond werkt samen met consumenten aan eerlijke, rechtvaardige en veilige markten. De Consumentenbond test producten en diensten onafhankelijk, daardoor kun je op hun advies volledig vertrouwen.

 

Welke servicepakketten zijn er?

De Babboe bakfietsverzekering bestaat uit een uitgebreide diefstalverzekering. Daarnaast heb je de mogelijkheid om je pakket uit te breiden met verschillende servicediensten (Plus of Premium).

Bakfietsverzekering: Standaard
Diefstal ja
Schade nee
Onderhoudsbeurt De kleine onderhoudsbeurt t.w.v. €80,- wordt eenmalig uitgevoerd na ongeveer 12 maanden nee
Pechhulp nee
Bedrag per maand Alle kosten zijn inclusief btw en assurantiebelasting en exclusief eenmalige poliskosten van €5,00 6,95
Premie berekenen >
Bakfietsverzekering: Plus
Diefstal ja
Schade ja
Onderhoudsbeurt De kleine onderhoudsbeurt t.w.v. €80,- wordt eenmalig uitgevoerd na ongeveer 12 maanden ja
Pechhulp nee
Bedrag per maand Alle kosten zijn inclusief btw en assurantiebelasting en exclusief eenmalige poliskosten van €5,00 9,95
Premie berekenen >
Bakfietsverzekering: Premium
Diefstal ja
Schade ja
Onderhoudsbeurt De kleine onderhoudsbeurt t.w.v. €80,- wordt eenmalig uitgevoerd na ongeveer 12 maanden ja
Pechhulp ja
Bedrag per maand Alle kosten zijn inclusief btw en assurantiebelasting en exclusief eenmalige poliskosten van €5,00 12,95
Premie berekenen >

Babboe Bakfietsen en Kingpolis ontwikkelden samen het Bakfiets Service Abonnement. Het abonnement bestaat uit een uitgebreide bakfietsverzekering en een combinatie van servicediensten van Babboe.

Bakfietsverzekering mét servicediensten

Het abonnement bestaat uit een uitgebreide bakfietsverzekering die wordt verzorgd door Europeesche Verzekeringen en een combinatie van extra services en diensten van Babboe voor een vast bedrag per maand. Na het eerste jaar is het abonnement maandelijks opzegbaar.

Samenwerken voor de beste bakfietsverzekering

De bakfietsverzekering is ontstaan uit een samenwerking tussen Kingpolis, Europeesche verzekeringen en Babboe BV:

Kingpolis en Babboe komen met dit concept tegemoet aan de wens van veel bakfietsbezitters. Het stelt hen in staat voor een klein bedrag per maand een totaalpakket op maat af te nemen dat optimaal aansluit op de wensen die een eigenaar van een bakfiets heeft ten aanzien van verzekering en service. Zo kunnen klanten onbezorgd blijven genieten van hun bakfiets. Want als de bakfiets wordt gestolen of beschadigd raakt, dan is deskundige hulp direct geregeld. Heb je je bijbehorende accessoires direct bij je bakfiets besteld? Dan zijn ook je bakfiets accessoires verzekerd tegen diefstal! Het abonnement geldt zowel voor alle gewone Babboe bakfietsen als de elektrische Babboe bakfietsen.

Bakfietsverzekering afsluiten

Bereken nu je premie en sluit direct de bakfietsverzekering af

Premie berekenen >

Vragen?

NB het Bakfiets Service Abonnement is alleen binnen Nederland af te sluiten.

Babboe bakfietsverzekering