We kunnen snel leveren! Bakfietsen: 3-6 werkdagen. Accessoires/onderdelen: 1-3 werkdagen. Meer informatie over onze dienstverlening.

Bakfietsverzekering

Bakfietsverzekering Kingpolis

Onbezorgd bakfietsplezier

Heen en weer naar school, het park of de speeltuin? De Babboe bakfiets brengt jou en je familie er op een veilige, makkelijke, snelle én gezellige manier naar toe! En dat willen we graag zo houden!

De Babboe bakfietsverzekering

In samenwerking met Kingpolis (Europeesche Verzekeringen) bieden wij een bakfietsverzekering aan. Bij diefstal, schade en/of pech word je direct geholpen. Op deze manier kun je altijd volop blijven genieten van je Babboe bakfiets!

Polisvoorwaarden bakfietsverzekering

> Klik hier om de polisvoorwaarden te bekijken

 

"De Kingpolis fietsverzekering komt in 2018 wederom als beste uit de test van de Consumentenbond!"

Beste bakfietsverzekering Kingpolis

De best geteste fietsverzekering

De Consumentenbond heeft in mei 2018 de fietsverzekering van Kingpolis als beste getest. Net als in 2016 komen de doorlopende fietsverzekeringen (voor e-bike en stadsfiets) van Kingpolis als Beste uit de Test! De testoordelen liggen in 2018 zelfs nog hoger dan in 2016 omdat het nu ook mogelijk is de verzekering online af te sluiten. De Consumentenbond vergeleek 32 fietsverzekeringen, waarvan 16 voor de gewone fiets en 16 voor elektrische fietsen. Hierbij werd getest op zowel doorlopende verzekeringen als verzekeringen met een bepaalde looptijd (1, 3 of 5 jaar).

Kingpolis als beste getest

De beste uit de Test was de Kingpolis fietsverzekering met een score van 8,8. De Consumentenbond ziet het als pluspunt dat Kingpolis bij diefstal of een total loss van de fiets tot 5 jaar na aankoop de nieuwwaarde vergoedt. De eerste 3 jaar vergoedt Kingpolis zelfs, tot 4% per jaar, een eventuele prijsstijging van de fiets.

» Juryrapport 2016
» Juryrapport 2018

 
De consumentenbond

Over de Consumentenbond

De Consumentenbond is een vereniging zonder winstoogmerk die voor het grootste deel wordt gefinancierd met contributies van leden en gebruikers. De Consumentenbond werkt samen met consumenten aan eerlijke, rechtvaardige en veilige markten. De Consumentenbond test producten en diensten onafhankelijk, daardoor kun je op hun advies volledig vertrouwen.

 

Welke servicepakketten zijn er?

De Babboe bakfietsverzekering bestaat uit een uitgebreide diefstalverzekering. Daarnaast heb je de mogelijkheid om je pakket uit te breiden met verschillende servicediensten (Plus of Premium).

Bakfietsverzekering: Standaard
Diefstal ja
Schade nee
Onderhoudsbeurt De kleine onderhoudsbeurt t.w.v. €80,- wordt eenmalig uitgevoerd na ongeveer 12 maanden nee
Pechhulp nee
Bedrag per maand Alle kosten zijn inclusief btw en assurantiebelasting en exclusief eenmalige poliskosten van €5,00 6,95
Premie berekenen >
Bakfietsverzekering: Plus
Diefstal ja
Schade ja
Onderhoudsbeurt De kleine onderhoudsbeurt t.w.v. €80,- wordt eenmalig uitgevoerd na ongeveer 12 maanden ja
Pechhulp nee
Bedrag per maand Alle kosten zijn inclusief btw en assurantiebelasting en exclusief eenmalige poliskosten van €5,00 9,95
Premie berekenen >
Bakfietsverzekering: Premium
Diefstal ja
Schade ja
Onderhoudsbeurt De kleine onderhoudsbeurt t.w.v. €80,- wordt eenmalig uitgevoerd na ongeveer 12 maanden ja
Pechhulp ja
Bedrag per maand Alle kosten zijn inclusief btw en assurantiebelasting en exclusief eenmalige poliskosten van €5,00 12,95
Premie berekenen >

Babboe Bakfietsen en Kingpolis ontwikkelden samen het Bakfiets Service Abonnement. Het abonnement bestaat uit een uitgebreide bakfietsverzekering en een combinatie van servicediensten van Babboe.

Bakfietsverzekering mét servicediensten

Het abonnement bestaat uit een uitgebreide bakfietsverzekering die wordt verzorgd door Europeesche Verzekeringen en een combinatie van extra services en diensten van Babboe voor een vast bedrag per maand. Na het eerste jaar is het abonnement maandelijks opzegbaar.

Samenwerken voor de beste bakfietsverzekering

De bakfietsverzekering is ontstaan uit een samenwerking tussen Kingpolis, Europeesche verzekeringen en Babboe BV:

Kingpolis en Babboe komen met dit concept tegemoet aan de wens van veel bakfietsbezitters. Het stelt hen in staat voor een klein bedrag per maand een totaalpakket op maat af te nemen dat optimaal aansluit op de wensen die een eigenaar van een bakfiets heeft ten aanzien van verzekering en service. Zo kunnen klanten onbezorgd blijven genieten van hun bakfiets. Want als de bakfiets wordt gestolen of beschadigd raakt, dan is deskundige hulp direct geregeld. Heb je je bijbehorende accessoires direct bij je bakfiets besteld? Dan zijn ook je bakfiets accessoires verzekerd tegen diefstal! Het abonnement geldt zowel voor alle gewone Babboe bakfietsen als de elektrische Babboe bakfietsen.

Bakfietsverzekering afsluiten

Bereken nu je premie en sluit direct de bakfietsverzekering af

Premie berekenen >

Vragen?

NB het Bakfiets Service Abonnement is alleen binnen Nederland af te sluiten.

Babboe bakfietsverzekering