Levertijd bakfietsen: 2-3 weken*. Accessoires/onderdelen: 1-3 werkdagen. Meer informatie over onze dienstverlening.
* Zie levertijden voor enkele uitzonderingen.

Zonbescherming voor de bakfiets

Het is heerlijk om in de lente of zomer met je kleintjes op pad te gaan. Je fietst gezellig met je kindjes in de bak een rondje, geniet van de zon en een lekker warm briesje. Vergeet dan niet om zowel jezelf als je kleintjes te beschermen tegen de zon! Babboe helpt graag een handje mee met behulp van een zogenoemd zonnedak. Voor de Babboe Big, Babboe City en Babboe Curve is er inmiddels zo’n handige bakfiets huif beschikbaar.

Bestel direct een zonnedakje >

Zonnedak bakfiets

Zonnedak bakfiets

Het zonnedakje voor de Babboe Big kun je bestellen in de kleur rood, de Babboe City huif is beschikbaar in de kleur donkerblauw. De bakfiets huif voor de Babboe Curve is te bestellen in de kleur hemelsblauw. Het maakt voor de aanschaf van een zonnedakje niet uit of het gaat om de niet-elektrische, elektrische of mountain-variant van de bakfiets.

 

Makkelijk te monteren

Zonnedak bakfiets montage

De bakfiets huif is gemakkelijk te monteren. Hiervoor kun je de tentstokken gebruiken die meegeleverd werden met de regentent. Je spant de bakfiets huif hierover heen en bevestigd deze met behulp van de elastieken. Heb je nog geen regentent? Weet dan dat je zelf de tentstokken kunt aanschaffen. Deze worden niet standaard meegeleverd met het zonnehuifje, maar kunnen wel los besteld worden. Bij regentent worden de stokken wel standaard meegeleverd.

 

Zonnehuif: het verschil met de regentent

Met behulp van de regentent zitten je kinderen droog en warm. Ze worden beschut tegen regen en gure wind. In de zomer is dit natuurlijk een heel ander verhaal. De Nederlandse zomers worden steeds warmer. Dan is het voor je kleintjes juist fijn dat ze beschermd zijn tegen de zon. In de regentent wordt het in de volle zon snel warm. De zonnehuif is gemaakt van ander materiaal, daarnaast kan er een lekker zomerbriesje doorheen waaien. Je kinderen zullen het een feestje vinden om er in de zomer op uit te gaan met de bakfiets!

Bestel nu een zonnedak >