Elektrische Babboe City Moederdag aanbieding

In samenwerking met Mamaplaats biedt Babboe een leuke Moederdag aanbieding: De Babboe City-E bakfiets van €1.999,- voor €1.699,- (excl. verzending) Nu met €40 korting op een regentent van €139,50 voor €99,50!

Prijs zoals weergegeven: € 0,00

Elektrische Babboe City bakfiets

De Elektrische Babboe City is veranderd! Vanaf nu heeft de elektrische 2-wiel bakfiets met trapondersteuning de motor in het achterwiel en de accu onder de bagagedrager, dus maximale ruimte in de bak! De ontwerpers van Babboe komen tegemoet aan de vraag naar een veilige, kwalitatieve elektrische 2-wiel bakfiets tegen een scherpe prijs.
Let op: de Babboe CIty-E wordt geleverd met bagagedrager, is tevens de opbergplek van de accu.

Elektrische Babboe City   +€ 1.699,00
Rijklaar bezorgen CE   +€ 68,99

We raden de volgende accessories aan voor je Babboe:


Babboe, Kingpolis en Europeesche introduceren gezamenlijk een nieuwe Bakfietsverzekering. Het abonnement bestaat uit een uitgebreide fietsverzekering en een combinatie van service diensten van Babboe. Als je interesse hebt, laat het ons weten door 'ja' aan te klikken. Je ontvangt de informatie van Kingpolis.

Meer info over de Bakfietsverzekering

De Babboe City regentent beschermt je kinderen tegen regen en zonneschijn. De regentent heeft aan alle kanten ramen, waarvan er drie opengeritst kunnen worden. De regentent is beschikbaar in de kleuren grijs en donkerblauw en wordt gebruiksklaar geleverd.
Let op: vorstvrij bewaren, er zit geen garantie op vorstschade.

De MaxiCosi drager is speciaal voor de Babboe City ontworpen door Steco. De drager heeft goede vering en is geschikt voor vrijwel elke type MaxiCosi. Er is dan daarnaast nog plek voor twee kleine kindjes.

Het Babboe City regendekje beschermt de bak van je bakfiets tegen regen. Als je hem tijdelijk buiten hebt staan raden wij aan om het regendekje te bevestigen.

Super vrolijk kussen, niet alleen heerlijk voor de kids om op te zitten, maar ook super trendy om te zien! Het kussen is voor zowel het eerste als het tweede bankje te gebruiken en bestaat uit een rug- en zitkussen die met elkaar verbonden zijn.

Het kan zijn dat je vanwege de omvang van de bakfiets deze niet binnen kan stallen. Om je Babboe City bakfiets toch optimaal te beschermen raden wij je aan een zogenaamde bakfietspyjama te gebruiken. De bakfietspyjama zal je bakfiets beschermen tegen de weerelementen.

* Verplichte velden

Prijs zoals weergegeven: € 0,00

Jouw samengestelde Babboe
 incl. BTW
Gegevens
- Elektrische Babboe City   (+ € 1.699,00)
- Rijklaar bezorgen CE   (+ € 68,99)