Elektrische Bakfiets aanbieding i.s.m. kleertjes.com: Babboe City-E

In samenwerking met kleertjes.com biedt Babboe een fantastische aanbieding: De Babboe City-E bakfiets van €2.099,- voor €1.799,- (excl. verzending) Nu met €40 korting op een regentent van €139,50 voor €99,50!


Let op: de Babboe CIty-E wordt geleverd met bagagedrager, is tevens de opbergplek van de accu.

Prijs zoals weergegeven: € 0,00

Elektrische Babboe City bakfiets

De Elektrische Babboe City is veranderd! Vanaf nu heeft de elektrische 2-wiel bakfiets met trapondersteuning de motor in het achterwiel en de accu onder de bagagedrager, dus maximale ruimte in de bak! De ontwerpers van Babboe komen tegemoet aan de vraag naar een veilige, kwalitatieve elektrische 2-wiel bakfiets tegen een scherpe prijs.
Let op: de Babboe CIty-E wordt geleverd met bagagedrager, is tevens de opbergplek van de accu.

Elektrische Babboe City   +€ 1.799,00
Rijklaar bezorgen CE   +€ 68,99

We raden de volgende accessories aan voor je Babboe:


Babboe, Kingpolis en Europeesche introduceren gezamenlijk een nieuwe Bakfietsverzekering. Het abonnement bestaat uit een uitgebreide fietsverzekering en een combinatie van service diensten van Babboe. Als je interesse hebt, laat het ons weten door 'ja' aan te klikken. Je ontvangt de informatie van Kingpolis.

Meer info over de Bakfietsverzekering

De Babboe City regentent beschermt je kinderen tegen regen en zonneschijn. De regentent heeft aan alle kanten ramen, waarvan er drie opengeritst kunnen worden. De regentent is beschikbaar in de kleuren grijs en donkerblauw en wordt gebruiksklaar geleverd.
Let op: vorstvrij bewaren, er zit geen garantie op vorstschade.

Het advies is om een extra kettingslot te gebruiken om diefstal van je Babboe te voorkomen. Handig om je Babboe aan een paal vast te leggen.

De MaxiCosi drager is speciaal voor de Babboe City ontworpen door Steco. De drager heeft goede vering en is geschikt voor vrijwel elke type MaxiCosi. Er is dan daarnaast nog plek voor twee kleine kindjes.

Let op: Een gemonteerde Maxi-Cosi drager kan alleen met een tegelijktijdig bestelde, rijklaar gemonteerde, bakfiets!
NIEUW de Babboe Peuterstoel - de ideale oplossing voor het vervoer van kindjes tussen 8 en 18 maanden ongeveer. De ouders van Babboe hebben de inzichten van de huidige bakfiets gebruikers ingezet bij de ontwikkeling van deze peuterstoel. Het materiaal van de Babboe Peuterstoel is schokabsorberend, waterafstotend (geen waterindringing) en het heeft een isolerende werking (zomer en winter). En verkrijgbaar in fris blauw, antraciet of zilver grijs. De Babboe Peuterstoel wordt aangeboden inclusief bevestigingsset voor in de bakfiets en handleiding voor montage.

Super vrolijk kussen, niet alleen heerlijk voor de kids om op te zitten, maar ook super trendy om te zien! Het kussen is geschikt voor de bankjes van de Babboe City en de Babboe Curve. Ze zijn voor zowel het eerste als het tweede bankje te gebruiken en bestaat uit een rug- en zitkussen die met elkaar verbonden zijn.

Het is mogelijk om naast het standaard bankje in de bak, een tweede bankje te monteren in de Babboe City. Deze wordt niet standaard meegeleverd, maar is separaat bestelbaar. Bij de levering worden een montagehandleiding en bevestigingsmaterialen geleverd.

Handig tasje voor in de Babboe Big en Babboe City bak! Nooit meer losse spullen in de bak maar alles geordend in het handige Babboe tasje

Het Babboe City regendekje beschermt de bak van je bakfiets tegen regen. Als je hem tijdelijk buiten hebt staan raden wij aan om het regendekje te bevestigen.

Het kan zijn dat je vanwege de omvang van de bakfiets deze niet binnen kan stallen. Om je Babboe City bakfiets toch optimaal te beschermen raden wij je aan een zogenaamde bakfietspyjama te gebruiken. De bakfietspyjama zal je bakfiets beschermen tegen de weerelementen.

* Verplichte velden

Prijs zoals weergegeven: € 0,00

Jouw samengestelde Babboe
 incl. BTW
Gegevens
- Elektrische Babboe City   (+ € 1.799,00)
- Rijklaar bezorgen CE   (+ € 68,99)