Bakplakkers

Delen op:

 


Geef je Babboe Big een persoonlijk tintje met de stickers van Bakplakkers. Je kunt kiezen voor een van de kekke dessins of voor een eigen foto of eigen ontwerp. De bakplakkers zijn weersbestendig.Let op: De besteloptie 'bak laten beplakken' kan alleen gekozen worden bij een gelijktijdig bestelde, rijklaar gemonteerde, bakfiets.


Let op: Indien u regelmatig de regentent gebruikt let er dan op dat de regentent +/- 13cm over de rand van de bakplakker valt.


Let op: Bakplakkers zijn niet geschikt voor de Babboe Dog en Babboe Dog-E

Prijs: € 97,01

* Verplichte velden

Prijs: € 97,01
  • Afleveropties
  • Foto's

De Babboe bakplakkers kunnen worden besteld in combinatie met een bakfiets maar is uiteraard ook los te bestellen. Als je de bakplakkers in combinatie met de bakfiets hebt besteld gelden alleen de transportkosten.Als je ervoor hebt gekozen om je bakfiets te laten monteren en wil je de bakplakkers ook meteen laten monteren betaal je een meerprijs van €25,- (incl. btw). De verzendkosten voor het los versturen van de bakplakkers bedragen €6,75.

Eigen Foto

Voor eigen foto's hebben wij een rechtenvrije, liggende, digitale, hoge resolutie foto nodig. Deze moet minimaal met een 3.0 MegaPixel digitale camera zijn gemaakt. Deze foto stuur je per email naar info@bakplakkers.nl. Je foto wordt beoordeeld of deze voldoende van kwaliteit is en geschikt als Babboe Bakplakker. Wij houden ons het recht voor beelden niet te produceren als de kwaliteit niet goed genoeg is.

Eigen Ontwerp

Voor een eigen ontwerp hebben wij een ontwerp nodig op maat van de panelen van de bak. Klik hier voor de exacte maten van de panelen van de bak. Het ontwerp bij voorkeur opmaken als vector EPS bestand in Illustrator. Gebruik je een fotobewerking, dan moet de resolutie bij een formaat van 100% van het paneel, minimaal 100 dpi zijn. Houdt bij het ontwerp rekening met het wiel dat deels over het zijpaneel valt, de sticker loopt wel door achter het wiel. Het ontwerp stuur je vervolgens per email naar info@bakplakkers.nl. Je ontwerp wordt beoordeeld of het geschikt is als Babboe Bakplakker. Ontwerpen gemaakt in Powerpoint of Word worden niet in productie genomen. Wij houden ons het recht voor ontwerpen niet te produceren als de kwaliteit niet goed genoeg is.