Babboe op Eurobike, de grootste fietsbeurs in Europa

Babboe op Eurobike, de grootste fietsbeurs in Europa

Van 1 t/m 4 september 2021 vond de 29e editie van Eurobike plaats, de grootste fietsbeurs van Europa. Babboe presenteerde in Friedrichshafen aan de Duitse Bodensee de nieuwste bakfietsen Babboe Go, Babboe Carve en Babboe Flow. Daarnaast waren ook de vrachtfietsen van Babboe Pro aanwezig op de beurs.

Alle grote fietsmerken van de wereld pakken uit met hun gloednieuwe uitvindingen, technologieën en modellen. In 2021 vond de 29e editie plaats van woensdag 1 september tot en met zaterdag 4 september.

Babboe op Eurobike 2021

De bakfiets wordt in steeds meer landen gezien als dé mobiliteitsoplossing. De bakfietsen van Babboe worden gebruikt voor het vervoeren van baby’s, kinderen, boodschappen of zelfs honden. Op Eurobike werden de nieuwste bakfietsen van Babboe gepresenteerd. De Babboe Go viel op dankzij het handige deurtje aan de voorzijde, ideaal voor hondeneigenaren, maar ook voor kinderen om eenvoudig in te kunnen stappen. De Babboe Flow is een bakfiets met drie wielen waarmee je dezelfde fietservaring hebt als met een tweewieler. Bezoekers konden ook de vernieuwde Babboe Carve bekijken met het unieke en verbeterde carve-mechanisme.

Babboe Pro op Eurobike 2021

Naast de familiebakfietsen waren op Eurobike ook de vrachtfietsen van Babboe Pro te zien. Vrachtfietsen zijn ten tijde van de COVID-19 pandemie steeds populairder geworden omdat vrachtfietsen veel voordelen bieden. De vrachtfietsen van Babboe Pro kunnen o.a. gebruikt worden voor de Last Mile Delivery. De interesse voor vrachtfietsen komt uit diverse hoeken, van logistiek dienstverleners, pakketbezorgers, e-commerce bedrijven tot ambachtslieden en servicemonteurs. Op de beurs zijn de Trike XL, een extra ruime vrachtfiets en de Bike, een wendbare vrachtfiets te zien.

Een impressie van Babboe op Eurobike:

Babboe Eurobike Eurobike cargo bike Bakfietsen op Eurobike Vrachtfietsen op Eurobike


Eurobike Frankfurt 2022

De 2021 editie van Eurobike was de laatste editie in Friedrichshafen. In 2022 verhuist de fietsbeurs naar Frankfurt en vindt deze plaats van 13-17 juli. In ruim 12 hallen worden dan weer fietsen, ontwerpstudies, fietskleding, fietstassen, accessoires en onderdelen gepresenteerd. Alle grote fietsmerken van de wereld zullen opnieuw uitpakken met hun gloednieuwe innovaties, technologieën en modellen.

Vond je dit bericht leuk?
0
0
Deel dit artikel

Maak een
Proefrit