Naar school met de Babboe Max-E

Naar school met de Babboe Max-E
Max

Wat is de voorjaarsvakantie voorbij gevlogen. De Babboe Max-E heeft tijdens de vakantie even stil gestaan, omdat wij lekker even weg waren met ons gezin.

Maar na de vakantie hadden we allemaal echt zin om weer op pad te gaan met de bakfiets. Omdat we wisten dat het zou gaan vriezen tijdens de vakantie, hadden we de accu er uitgehaald en deze binnen gelegd. De eerste schooldag kon ik ‘m er eenvoudig weer in klikken en konden we op pad. Het blijft zo leuk om deze elektrische bakfiets te mogen testen. Zonder zwetende oksels, breng ik zonder moeite 5 kinderen naar school.. en als ik zin heb in een work-out fiets ik wat harder.

Peuterstoel

Elin was laatst een beetje eigenwijs en wilde perse niet in haar peuterstoel, dus een mooi moment om te testen of ze al op het bankje past. Ze is nu 83 cm lang en kan nog niet met haar voetjes bij de grond als ze op het bankje zit. Het gaat prima als ze op het bankje zit, al beweegt ze wel wat meer van voor naar achteren en van links naar rechts. Toch heb ik liever dat ze in de peuterstoel zit.

Ondertussen genieten de andere kinderen nog steeds erg van onze ritjes en maken ze plannetjes voor leuke uitstapjes met de Babboe Max-E. We gaan deze snel met jullie delen!

Vond je dit bericht leuk?
0
0
Deel dit artikel

Maak een
Proefrit