Wat is de voorjaarsvakantie voorbij gevlogen. De Babboe Max-E heeft tijdens de vakantie even stil gestaan, omdat wij lekker even weg waren met ons gezin.

Maar na de vakantie hadden we allemaal echt zin om weer op pad te gaan met de bakfiets. Omdat we wisten dat het zou gaan vriezen tijdens de vakantie, hadden we de accu er uitgehaald en deze binnen gelegd. De eerste schooldag kon ik ‘m er eenvoudig weer in klikken en konden we op pad. Het blijft zo leuk om deze elektrische bakfiets te mogen testen. Zonder zwetende oksels, breng ik zonder moeite 5 kinderen naar school.. en als ik zin heb in een work-out fiets ik wat harder.

Peuterstoel
Elin was laatst een beetje eigenwijs en wilde perse niet in haar peuterstoel, dus een mooi moment om te testen of ze al op het bankje past. Ze is nu 83 cm lang en kan nog niet met haar voetjes bij de grond als ze op het bankje zit. Het gaat prima als ze op het bankje zit, al beweegt ze wel wat meer van voor naar achteren en van links naar rechts. Toch heb ik liever dat ze in de peuterstoel zit.

Ondertussen genieten de andere kinderen nog steeds erg van onze ritjes en maken ze plannetjes voor leuke uitstapjes met de Babboe Max-E. We gaan deze snel met jullie delen!

[boet-url=”https://www.babboe.nl/bakfietsen/max-elektrisch?utm_source=boet&utm_medium=blog&utm_campaign=anita”]

 

Bekijk ook

Vier keer zoveel geluk met een Babboe Max-E

Vier keer zoveel geluk met een Babboe Max-E

assignment Babboe Max-E

Wie kent de Ademaatjes nou niet? Het Bathmense gezin is in Nederland bekend geworden door hun deelname aan het programma R...

Lees meer play_arrow
Blog: Babboe Max-E heeft een upgrade gekregen

Blog: Babboe Max-E heeft een upgrade gekregen

assignment Babboe Max-E

Blogger Anita vertelt deze keer over de upgrade die we de Babboe Max-E hebben gegeven.  Na de introductie van de Max-E hoord...

Lees meer play_arrow