Levertijd bakfietsen: 2-3 weken*. Accessoires/onderdelen: 1-3 werkdagen. Meer informatie over onze dienstverlening.
* Zie levertijden voor enkele uitzonderingen.

Accu

Babboe Curve-E

Prijs zoals geconfigureerd: Vanaf 0

Wil je geen risico lopen op een lege accu tijdens het fietsen? Of is jouw accu aan vervanging toe? Dan heb je de mogelijkheid om een (tweede) losse accu aan te schaffen. Kijk op de achterkant van de accu welke accu jouw bakfiets heeft.

Heb je een A36 accu? Dan bezit je een iets verouderd systeem, welke nog beperkt beschikbaar is. Graag bieden we je de kans om jouw bakfiets voordelig te voorzien van het nieuwste elektrische systeem.

Babboe Curve-e Accu
Verwijderingsbijdrage

* Verplichte velden

Veilig betalen
Gratis verzending vanaf 75 Euro

Accu | Babboe Curve-E
Accu | Babboe Curve-E

Informatie

De accu van de elektrische Babboe City en Curve bakfiets is eenvoudig met de oplader in het stopcontact op te laden. De accu is een lithium-ion polymeer batterij met een actieradius tussen de 40 en 60 km. De actieradius is sterk afhankelijk van een aantal factoren, zoals het gewicht van de fietser, lading in de bak, het soort wegdek en de mate waarin mee wordt getrapt.

Babboe neemt verantwoordelijkheid voor de verantwoorde recycling van gebruikte accu’s. Het is wettelijk bepaald dat er bij aanschaf van een accu een verwijderingsbijdrage van €14,- moet worden betaald. Deze wordt automatisch aan je winkelwagen toegevoegd.

Nieuwe accu’s kunnen niet geretourneerd worden en komen met een garantie van 2 jaar.