Navigeren

Levertijd bakfietsen: 2-3 weken*. Accessoires/onderdelen: 1-3 werkdagen. Meer informatie over onze dienstverlening.
* Zie levertijden voor enkele uitzonderingen.

Dat is jammer...

De actie waar je naar op zoek bent, is afgelopen. Wil je weten wanneer er nieuwe acties zijn? Meld je dan aan voor de Babboe nieuwsbrief of bekijk het huidge aanbod aan Babboe acties.

Feestmaanden: Babboe deelt uit!

Gratis loopbakfietsje (t.w.v. 89,95) + korting op leuke cadeau's

Koop nu een bakfiets en ontvang gratis een loopbakfietsje en vele leuke kortingen voor de feestmaanden (o.a. GaiaZoo, HelloFresh, Tiny Moon). Deze actie loopt tot en met 6 januari 2020.

Promotie (Geldig t/m 6 januari 2020)

De feestdagen staan weer voor de deur. Een heerlijke tijd om samen te zijn met je gezin en elkaar te verwennen met leuke cadeau’s. Daarom bieden we iedereen die van 15 nov t/m 6 januari 2020 een bakfiets koopt een feestelijk cadeaupakket aan, bestaande uit: een loopbakfiets en diverse cadeaukortingen (zie hieronder de details van de verschillende cadeaukortingen.

De loopbakfiets wordt gratis toegevoegd aan de bestelling van je bakfiets bij gebruik van de kortingscode HOLIDAY. De cadeaukortingen ontvang je vervolgens per mail in de bevestiging van je aankoop.

Kortingscode: HOLIDAY

Koop je geen bakfiets maar iets anders in onze shop, dan kun je de kortingscode niet gebruiken. Je ontvangt dan wel alle onderstaande cadeaukortingen in de bevestigingsmail van je aankoop!

Alle bakfietsen

 

De verschillende cadeaukortingen

Onderstaande partners bieden tot en met 6 januari 2020 speciaal voor Babboe klanten een leuke korting aan op hun producten en/of diensten. Na aankoop van een product in de shop van Babboe (dus niet alleen bij een bakfiets) ontvang je in de e-mailbevestiging van je aankoop de codes van alle onderstaande cadeaukortingen.


tinymoon: 20% korting op de hele collectie van tinymoon

De allerleukste handgemaakte ‘kleertjes voor kleintjes’, dat is de collectie van tinymoon. De collectie bestaat uit diverse modellen broekjes, jurkjes, rokjes, shirtjes en trendy matching accessoires zoals sjaals, haarbandjes, sokken, mutsjes en Basics om elk setje compleet te maken.


GaiaZoo: 3,50 Korting per ticket voor GaiaZoo

GaiaZOO biedt een adembenemende wereld van dier en natuur. De Zuid-Limburgse dierentuin werd vanwege een nieuw en uniek dierentuinconcept door het publiek reeds vier keer gekozen tot ‘Mooiste Dierentuin van de Benelux’ en is in 2018 en 2013 gekroond tot ANWB's 'Leukste Uitje van Nederland'. GaiaZOO biedt een onvergetelijk dagje uit voor groot én klein.


50% Korting op je eerste HelloFresh box

Met HelloFresh krijg je elke week een box met verse ingrediënten thuisbezorgd. Hiermee zet je in een handomdraai de lekkerste maaltijden op tafel. Je zit nergens aan vast: via je online account kun je gemakkelijk een week overslaan of de bezorging helemaal stopzetten. Voor nieuwe HelloFresh klanten biedt Babboe een korting van 50% op de allereerste HelloFresh box.


Mixpix van BESTECANVAS: korting naar keuze

  • Bij 4 MixPix of minder ontvang je 1 MixPix gratis (plus verzendkosten)
  • Bij 5 tot 9 MixPix ontvang je 2 MixPix gratis (plus verzendkosten)
  • Bij 10 tot 24 MixPix ontvang je 3 MixPix gratis (en gratis verzending)
  • Bij 25 MixPix en meer ontvang je 5 MixPix gratis (en gratis verzending)

Goedgemerkt: 15% korting en geen verzendkosten

Markeer met goedgemerkt alles waar je kind van houdt. Profiteer nu van de exclusieve korting en bestel uw individuele naamstickers en labels in het ontwerp van uw keuze. Personaliseer nu op goedgemerkt.nl en bespaar 15% en geen verzendkosten.


Cooper & Quint: 10% Korting op hondenaccessoires

Bij Cooper & Quint geloven we dat jouw hond dezelfde kwaliteit, zorg en aandacht verdiend als jij. De honden- accessoires zijn gemaakt van 100% natuurlijke materialen en niet-chemisch. We weten zeker dat onze range zorgt voor natte neuzen, kwispelende staarten en blije baasjes.


*Actievoorwaarden:

  • Gratis loopbakfietsje (zolang de voorraad strekt) + diverse cadeaukortingen bij aanschaf van een Babboe bakfiets naar keuze.
  • Gratis cadeaukortingen bij aanschaf van een willekeurig product in de Babboe webshop.
  • Geldig voor bakfietsen besteld tussen 18 november 2019 t/m 6 januari 2020.
  • Niet geldig op Babboe lease
  • Niet geldig op showmodellen, montagepakketten, Babboe Max-E en Babboe Transporter(-E)
  • Niet geldig in combinatie met andere acties