Navigeren

Afwijkende garantievoorwaarden Buitenland

Definitie buitenland: Alle landen en gebieden anders dan Nederland. Neem contact op met de Babboe klantenservice om te achterhalen of de Nederlandse of buitenlandse garantievoorwaarden van toepassing zijn.

Foreign country definition: All countries, apart from The Netherlands. Please contact our customer service to inquire if the warranty conditions are valid for your country.

Garantiewerkzaamheden(service) aan de bakfiets aan huis

Alleen in Nederland (incl. waddeneilanden). Bij aanschaf in het buitenland geldt dat er expliciet door Babboe vermeld dient te zijn dat garantiewerkzaamheden aan huis kunnen worden verleend. In alle gebieden daarbuiten kunt u dus geen aanspraak maken op garantiewerkzaamheden aan huis. Bakfietsen die gebruikt worden ten behoeve van verhuur zijn uitgesloten van garantie.

Garantie op onderdelen

Mochten er onderdelen die onder de garantie vallen vervangen moeten worden, dan worden de (gratis) onderdelen toegestuurd, maar zijn de verzendkosten (porto) en eventuele montagekosten voor uw eigen rekening.

Levering van Babboe montagepakketten

Transportkosten naar het buitenland verschillen met de kosten binnen Nederland. Het montagepakket zal met TNT verstuurd worden en de verzendkosten zijn voor uw eigen rekening. Verzendkosten en levertijden kunt u opvragen bij de Babboe klantenservice.

Montage van de bakfiets

Het is helaas niet mogelijk om in het buitenland de Babboe bakfiets rijklaar gemonteerd af te leveren. Wel krijg je een uitstekende montagehandleiding bij het montagepakket. Ook voor het buitenland geldt:

  • Verdergaande (garantie)aanspraken zijn uitgesloten.
  • De garantie is persoongebonden en niet overdraagbaar.