Navigeren

Verzekering Bakfiets met service abonnement en meer!

Babboe bakfietsverzekering Babboe Bakfietsen en Kingpolis ontwikkelden samen het Bakfiets Service Abonnement. Het abonnement bestaat uit een uitgebreide fietsverzekering en een combinatie van servicediensten van Babboe.

Bakfietsverzekering mét servicediensten

Het abonnement bestaat uit een uitgebreide fietsverzekering die wordt verzorgd door Europeesche Verzekeringen en een combinatie van extra services en diensten van Babboe voor een vast bedrag per maand. Na het eerste jaar is het abonnement maandelijks opzegbaar.

Beste uit de Test! 

Kingpolis (Europeesche) is als beste getest door de Consumentenbond! In totaal zijn er 15 fietsverzekeringen onder de loep genomen en voor zowel de elektrische fietsen als voor de niet-elektrische fietsen is Kingpolis als eerste geëindigd. Bij de test is onder andere gekeken naar de hoogte van uitkering bij diefstal, pechhulp en de premierestitutie bij de verkoop van de fiets. Bekijk hier het juryrapport. 

Verschillende bakfietsverzekeringen

  • Diefstalverzekering voor de Babboe bakfiets (STANDAARD pakket)
  • Diefstal + cascoverzekering en gratis servicebeurt (PLUS pakket)
  • Diefstal + cascoverzekering en gratis servicebeurt en pechhulpverlening (PREMIUM pakket)

Kingpolis en Babboe komen met dit concept tegemoet aan de wens van veel bakfietsbezitters. Het stelt hen in staat voor een klein bedrag per maand een totaalpakket op maat af te nemen dat optimaal aansluit op de wensen die een eigenaar van een bakfiets heeft ten aanzien van verzekering en service. Zo kunnen klanten onbezorgd blijven genieten van hun bakfiets. Want als de bakfiets wordt gestolen of beschadigd raakt, dan is deskundige hulp direct geregeld. Heb je je bijbehorende accessoires direct bij je bakfiets besteld? Dan zijn ook je bakfiets accessoires verzekerd tegen diefstal! Het abonnement geldt zowel voor alle gewone Babboe bakfietsen als de elektrische Babboe bakfietsen. Ga naar de website van bakfietsverzekeringen.nl om direct te starten met het afsluiten van de bakfietsverzekering.

Samenwerken voor de beste verzekering

Bakfietsverzekeringen.nl is een samenwerking tussen Kingpolis, Europeesche verzekeringen en Babboe BV:
-- Voor inhoudelijke vragen over de verzekeringen kun je contact opnemen met KingPolis: tel 085-7441650 of e-mail info@kingpolis.nl
-- Voor vragen over de aanvullende diensten, kun je contact opnemen met de Babboe klantenservice.

NB het Bakfiets Service Abonnement is alleen binnen Nederland af te sluiten.

Babboe bakfiets verzekering