Bestellen en bezorgen

Wat zijn de levertijden van een bakfiets?

Langere levertijden door Corona De levertijd van een Babboe bakfiets is op dit moment langer dan we zouden willen. Door het Corona-virus is er een grote druk ontstaan bij onze fabriek en toeleveranciers. Wij doen er alles aan om jouw bakfiets zo snel...

Wanneer ontvang ik mijn bakfiets na bestellen?

Heb je op vóór 15.00 uur een Babboe bakfiets besteld? Dan weet je de volgende werkdag wanneer jouw bakfiets wordt geleverd. Bestel je in het weekend of op vrijdag na 15.00 uur, dan hoor je de dinsdag erop de leverdatum. De dag voor levering krijg je ...

Zo gaat het bestelproces bij Babboe

Bij Babboe maken we het leven graag leuker en makkelijker. Daarom leggen we je hier uit hoe het bestelproces bij Babboe in zijn werk gaat. Of je nu een bakfiets hebt besteld, onderhoud, accessoires of onderdelen. Wij leggen je graag uit hoe wij ervoor...

Hoe kan ik een offerte voor mijn bakfiets aanvragen?

Het aanvragen van een offerte doe je als volgt:

  1. Voeg de bakfiets van jouw keuze toe aan de winkelwagen
  2. Voeg eventuele accessoires en/of diensten toe
  3. Klik op 'Opslaan als offerte'
  4. Vul je gegevens in
  5. Klik op offerte aanvragen

De offerte kun je vervolgens downloaden en/of mailen naar het e-mailadres die je hebt ingevoerd. Wanneer de offerte akkoord is, kun je deze zelf omzetten via de 'Mijn omgeving' naar een order waarna je de betaling kunt uitvoeren. Zodra de betaling is ontvangen, wordt de bestelling in behandeling genomen.

Hoe loopt het bestelproces?

Het bestelproces in de webshop van Babboe is eenvoudig te doorlopen. Je kiest zelf welke bakfiets en bijbehorende accessoires en diensten je wil hebben. Vervolgens vul je je persoonlijke gegevens in. Zorg dat je de gegevens volledig invult. We hebben de adresgegevens nodig voor de levering van de bakfiets, maar ook om later eventuele garantie goed en efficiënt af te kunnen handelen. Je emailadres wordt gebruikt voor de communicatie omtrent je bestelling, zoals de bevestiging van je bestelling en de leveringsafspraak via onze logistiek partner Westerman (Hou ook je spam inbox in de gaten). Je telefoonnummer gebruiken we alleen als we op email geen reactie krijgen of het emailadres onverhoopt niet werkt.

Hoe kan ik mijn bestelling annuleren?

Je kunt je bestelling annuleren door een email te sturen met vermelding van het ordernummer naar de Babboe klantenservice. Je order wordt dan geannuleerd. Indien je je order reeds hebt betaald, wordt het bedrag zo spoedig mogelijk naar je teruggestort.
Wij kunnen een order alleen nog wijzigen indien de bestelling nog niet in behandeling is genomen. Na betaling is de bestelling in behandeling en kunnen wij deze niet meer wijzigen. Als je iets vergeten bent te bestellen bij de bakfiets, dan kun je dat alsnog los via de website doen. Deze laatste bestelling zal dan separaat nagestuurd worden.
Eventuele wijzigingen voordat de order betaald is, kun je doorgeven aan de Babboe klantenservice. Je ontvangt dan een email met de aanpassing in het bedrag, zodat je het volledige juiste bedrag kunt overmaken.

Hoe kan ik mijn bestelling wijziging?

Eventuele wijzigingen voordat de order betaald is, kun je doorgeven aan de Babboe klantenservice. Je ontvangt dan een email met de aanpassing in het bedrag, zodat je het volledige juiste bedrag kunt overmaken.

Kun je niet inloggen in je account?

Kun je niet inloggen in je account? Hier kunnen verschillende redenen voor zijn:

  • je hebt nog een account van onze vorige website (voor december 2020). Helaas is het dan niet meer mogelijk je account dat je bij aanschaf van de bakfiets hebt aangemaakt, nog te gebruiken. Je kunt de benodigde informatie opvragen bij onze klantenservice.
  • als het inloggen op de huidige website niet lukt, check dan het gebruikte emailadres. Wellicht gebruik je inmiddels een ander emailadres dan eerder voor je account gebruikt. Mocht het wachtwoord niet werken, vraag dan een nieuw wachtwoord aan.

Mocht bovenstaande niet van toepassing zijn, neem dan contact op met onze klantenservice

Met welke betaalmethoden kan ik betalen?

Je kan op verschillende manieren veilig betalen op babboe.nl. Klik 'meer lezen' om alle betaalmethoden te zien.

Hoe herken ik fraude?

Let op! Bestel je Babboe bakfiets altijd alleen via www.babboe.nl! Er kunnen oplichters actief zijn die via Marktplaats en 2ehands.be geïnteresseerden naar een nep-Babboe-website hebben geleid.

Welke afleveropties zijn mogelijk?

Alle bakfietsen worden rijklaar bij een door jou gekozen adres afgeleverd.

Wat zijn de verzendkosten bij Babboe?

Bakfietsen: Alle Babboe bakfietsen worden gratis geleverd. Accessoires: gratis verzending vanaf € 75,- anders € 4,95. Onderdelen: gratis verzending vanaf € 75,- anders € 4,95. Accessoires die tegelijk met een Babboe bakfiets worden besteld, worden...

Kan ik een bakfiets afhalen?

Het is niet mogelijk om een bakfiets af te halen.

Wordt mijn bakfiets rijklaar geleverd?

Ja, de bakfietsen van Babboe worden rijklaar aan huis geleverd Jouw bakfiets wordt door onze professionele fietsenmakers in elkaar gezet en volledig afgemonteerd. Je dient zelf het zadel en stuur op de juiste hoogte af te stellen. Heb je ook accessoires...