Navigeren

Betaalmogelijkheden

Veilig betalen

Je betaalt op babboe.nl in onze beveiligde SSL-omgeving. Je internetverbinding is veilig als onze website begint met https en gaat vooraf met een groen (hang)slot icoontje.

Betaalmethoden

Wanneer je in de webshop een bestelling plaatst, kun je uit de volgende betaalmethoden kiezen:

Betaalwijze Betaalkosten
IDEAL Gratis
Creditcard (MasterCard / Visa) Gratis
PayPal Gratis
Achteraf betalen (AfterPay) Gratis
Betalen in termijnen (Mijn betaalplan) Gratis
Leasen of huren Gratis
Fietsplan Gratis
Vooruitbetaling Gratis
Pinnen
Alleen mogelijk tijdens een testdag in Amersfoort of bij een monteursbezoek
Gratis
Contant
Alleen gepast mogelijk tijdens een testdag in Amersfoort
Gratis

iDEAL

iDEAL

iDEAL wordt aangeboden door ABN AMRO, bunq, ING, Knab, Rabobank, de Volksbank (SNS, ASN Bank en Regiobank), Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers. Ben jij bij een van deze banken aangesloten? Dan kun je direct gebruik maken van iDEAL.


Creditcard (Mastercard / Visa

Creditcard (MasterCard / Visa)

Je kunt bij Babboe betalen met MasterCard en Visa van alle aanbieders.


PayPal

PayPal

Betaal snel en gemakkelijk via de beveiligde PayPal omgeving. Het enige wat je nodig hebt is je e-mailadres en PayPal-wachtwoord.


Achteraf betalen (AfterPay)

Achteraf betalen (AfterPay)

AfterPay voert voor Babboe het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen. Met de AfterPay App regel je dit veilig en heel eenvoudig op je smartphone. In de online omgeving MijnAfterPay kun jij jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat.

Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.


Betalen in termijnen (Mijn betaalplan)

Betalen in termijnen (Mijn betaalplan)

Met Mijn betaalplan kun je je aankopen gespreid betalen. Je beslist zelf hoeveel je per maand wilt betalen en over welke termijn je wilt spreiden (1-60 maanden). Het maximale persoonlijke bestedingslimiet is €5000,-

Let op: geld lenen kost geld


Bakfiets lease

Leasen of huren

Wil je een gloednieuwe bakfiets maar niet in één keer kopen? Kies dan voor bakfiets lease. Gebruik je de bakfiets voor een korte periode, dan is bakfiets huren misschien interessant.

Meer informatie


Fietsplan

Fietsplan

Jouw Babboe bakfiets kun je ook betalen met het fietsplan of Werkkostenregeling (WKR).

Meer informatie


Vooruitbetaling

Vooruitbetaling

Vooruitbetalen houdt in, dat je na het invoeren van je bestelling zelf het openstaande orderbedrag op de bankrekening van Babboe overmaakt. Vermeld bij het overmaken altijd je Babboe bestelnummer uit de orderbevestiging. Vooruitbetaling is niet de snelste manier van betaling. Hou daarom wel rekening met één tot drie werkdagen overboektijd. Zodra de bankoverschrijving binnen is bij Babboe, wordt de levering in gang gezet.

Let op: Vooruit betalen is alleen mogelijk wanneer het aankoopbedrag €500,- of meer bedraagt.

Rekeninghouder: Babboe BV
Bank naam: Rabobank
IBAN: NL07RABO0125541791
BIC: RABONL2U

Pinnen

Betalen na onderhoud van je bakfiets

Heb je onderhoud laten uitvoeren aan jouw Babboe bakfiets en zijn hier kosten uit voort gekomen? Betaal dan eenvoudig en direct bij de monteur via pin. Let op: achteraf betalen via factuur is mogelijk, maar hier worden administratiekosten (€ 7,50) voor gerekend.


Betalen op een testdag

Kom je naar de Babboe testdag en wil je direct een bakfiets kopen? Je kunt dan kiezen voor vooruitbetaling. Tijdens een testdag in Amersfoort kun je ook betalen per pin of gepast betalen.