Instructies voor het ontwerp van eigen stickers

Je wilt graag een sticker voor je bakfiets bestellen met een eigen ontwerp of foto. Hartstikke leuk! Lees goed hoe je dit het beste kunt aanpakken om een zo mooi mogelijk resultaat te behalen. We willen graag voorkomen dat je straks stickers hebt met bijvoorbeeld een foto die net niet helemaal scherp is. Nog geen keuze gemaakt in het aanvragen van een sticker voor je bakfiets? Klik dan op onderstaande button om de mogelijkheden te bekijken.

Naar de bakfiets stickers >

Aanleveren van eigen foto's

Stuur, voordat je bestelt, een foto ter beoordeling naar info@bakplakkers.nl. We gaan namelijk graag na of jouw foto van voldoende kwaliteit is om er een mooie Babboe bakplakker van te maken. Voor het gebruik van een persoonlijke foto hebben wij een rechtenvrije, liggende, digitale foto nodig  die van een hoge resolutie is. Houdt hiervoor een minimum van 3.0 MegaPixel aan. Zodra de afbeelding goed bevonden is, kan de persoonlijke bakplakker online besteld worden. Weet wel dat wij ons het recht behouden de beelden niet te produceren als de kwaliteit niet goed genoeg is.

Aanleveren van eigen ontwerp

Stuur, voordat je bestelt, je ontwerp ter beoordeling naar info@bakplakkers.nlWe gaan namelijk graag na of jouw ontwerp van voldoende kwaliteit is om er een mooie Babboe bakplakker van te maken. Voor een eigen ontwerp hebben wij een ontwerp nodig op maat van de panelen van de bak. De afmetingen van de panelen vind je onder deze alinea. Het is het beste om jouw ontwerp op te maken in Adobe Illustrator als vector EPS-bestand. Gebruik je een ander fotobewerkingsprogramma, dan moet de resolutie op volledig formaat (100%) minimaal 100 DPI zijn. Houdt er bij het ontwerp rekening mee dat het wiel deels over het zijpaneel valt, de sticker loopt wel door achter het wiel. 

Afmetingen Panelen - Babboe Big Bakfiets

 

Wil je een zakelijke bakplakker laten maken voor de Babboe Transporter? Bekijk dan de afmetingen van de panelen voor de Transporter.

Bakfiets stickers

Het is heel eenvoudig om de bakplakkers op je Babboe Big aan te brengen en te monteren, maar je kunt dit ook door ons laten doen. Hiervoor betaal je een meerprijs van €25,- (incl. BTW). Let wel: dit is alleen mogelijk als je gelijktijdig een rijklaar geleverde bakfiets bestelt. Wil je jouw bakfiets wel zelf bestellen of heb je je bakfiets al in huis? Download dan de plakinstructie.

Levering bakplakkers

Als je de bakfiets stickers in combinatie met een nieuwe bakfiets hebt besteld, betaal je alleen transportkosten voor de bakfiets. Mocht je ervoor hebben gekozen om de bakplakkers direct op de bakfiets te laten beplakken, dan betaal je wel een meerprijs van €25,-. De verzendkosten voor het los versturen van een bakplakker bedragen €6,75, de levering loopt dan via DHL.

De levertijd van de bakplakkers is afhankelijk van jouw design. Nadat Bakplakkers je foto of ontwerp heeft ontvangen, ontvang je binnen 3 werkdagen een e-mail terug met daarin een PDF van jouw foto of ontwerp ter controle. Als dit akkoord is, kan de sticker gemaakt worden en zal deze binnen 14 dagen verzonden worden.

Ben je toch nog niet helemaal zeker van je eigen foto of ontwerp? Ga dan terug naar de informatiepagina over de bakfiets stickers en ga gerust nog eens na wat de mogelijkheden zijn.

Naar de bakfiets stickers >