Showmodellen

Op deze pagina vind je alle veelgestelde vragen over bakfiets showmodellen

Wat zijn Babboe showmodellen?

Tijdens de zomerperiode zet Babboe extra proeffietsen in op diverse locaties welke na de zomerperiode verkocht worden als showmodel. Ook vallen hier bakfietsen onder die zijn gebruikt tijdens beurzen en evenementen. Deze bakfietsen kunnen gebruiksporen bevatten, maar zijn verder vanzelfsprekend in uitstekende staat. Daarnaast kunnen showmodellen bakfietsen zijn die een kleine transportschade hebben opgelopen tijdens de levering door onze logistieke partner, op deze bakfietsen is echter nooit gefietst.

Indien u meer informatie wilt ontvangen over de aanwezige showmodellen, bezoek dan onze showmodellen pagina voor een overzicht van de beschikbare Babboe showmodellen.

Wat zijn de kosten van een Babboe showmodel?

De kosten voor een Babboe showmodel zijn afhankelijk van de aanwezige gebruikerssporen. Indien u geïnteresseerd bent in een showmodel en u meer informatie over wilt ontvangen kan je onze showmodellen pagina bekijken voor een overzicht van de beschikbare Babboe showmodellen.

Kan ik een Babboe showmodel bestellen?

Als je geïnteresseerd bent in een showmodel of als je meer informatie wilt ontvangen, bezoek dan onze showmodellen pagina voor een overzicht van de beschikbare Babboe showmodellen, hier kan je ook een formulier aanvragen indien je geïnteresseerd bent in een beschikbaar showmodel.

Wat is de garantie op een Babboe showmodel?

Voor showmodellen gelden geen afwijkende garantievoorwaarden. Deze voorwaarden vind je op de showmodellen-pagina van Babboe.

Zijn er bakfiets showmodellen beschikbaar?
Een <strong>Babboe showmodel</strong> is een bakfiets die is gebruikt tijdens een beurs of als testfiets voor proefritten. Dat is de reden om deze fietsen tegen een aantrekkelijke prijs te verkopen. Een showmodel bakfiets kan gebruikssporen...