Try my Babboe

Op deze pagina vind je alle veelgestelde vragen over Try my Babboe, het ambassadeursplatform van Babboe.
Wat is Try my Babboe?

Try my Babboe is een platform van Babboe waar je een proefrit kunt inplannen met een ambassadeur uit de buurt.

Hoe werkt Try my Babboe?

Wil je een Babboe bakfiets in de buurt testen? Ga naar Try my Babboe en zoek een ambassadeur in de buurt die jouw bakfiets thuis heeft staan. Neem vervolgens contact op met deze ambassadeur en plan een gratis proefrit.

Hoe lang duurt een proefrit?

Gemiddeld duurt een proefrit 30 tot 60 minuten. De lengte van de proefrit is uiteraard afhankelijk van het enthousiasme van de ambassadeur en de vragen die jij voor hen hebt.

Wat is het Babboe ambassadeursprogramma?
Het Babboe ambassadeursprogramma is gemaakt om overal in Nederland een proefrit aan te bieden voor geïnteresseerde ouders.
Wat is een ambassadeur?

Een ambassadeur van Babboe is een enthousiaste klant van Babboe die graag zijn enthousiasme wilt delen met andere ouders. Een ambassadeur verzorgt proefritten voor ouders in de buurt en voor elke proefrit spaart een ambassadeurvoor leuke extra's.

Hoe word ik ambassadeur?

Je kunt je eenvoudig aanmelden als ambassadeur. Babboe beoordeelt de aanmeldingen op basis van de voorwaarden die horen bij het ambassadeursprogramma. We vinden het belangrijk dat je echt enthousiast bent over je Babboe en het leuk vindt om ambassadeur te worden.

Is een ambassadeur in dienst van Babboe?

Nee, een ambassadeur is niet in dienst van Babboe.

Welke vergoeding krijgt de ambassadeur per proefrit?

De review van de aanvrager van de proefrit bepaalt de hoogte van de vergoeding. Je kunt 1 tot 5 sterren krijgen per proefrit. Elke ster heeft de waarde van € 5,-.