Wat zijn de overige fietsplannen?

Babboe werkt momenteel naast Nederlandse Fiets Projecten (NFP) en Bedrijfsfietsen Nederland (BFN), ook samen met de organisaties A-merken Bedrijfsfiets Combinatie (ABC) en Bike and Business (B&B). Je dient er rekening mee te houden dat het Babboe prijsvoordeel lager uitvalt, indien je je Babboe bakfiets via een van deze organisaties bestelt. Dit heeft te maken met de toeslag die zij voor hun bemiddeling in rekening brengen aan Babboe. Gezien de scherpe prijsstelling die Babboe hanteert zijn wij genoodzaakt een toeslag aan je door te berekenen. We noemen dit de B&B of ABC toeslag. Dit betekent niet dat er geen prijsvoordeel meer voor je is. Het Babboe prijsvoordeel weegt altijd op tegen deze toeslag.

Stappenplan overige Fietsplannen

Houd er rekening mee dat de procedures rondom de ABC en B&B extra tijd in beslag neemt. De levertijd gaat in zodra wij de afleverdocumenten van de betreffende organisatie ontvangen hebben.

1) Je bestelt de door jouw gewenste bakfiets in onze Babboe webshop. Je kan gebruik maken van de op dat moment lopende aanbiedingen. Je geeft in het 'commentaar/ opmerkingen' veld aan dat je via het betreffende bedrijfsfietsplan (bijvoorbeeld ABC of B&B) wenst te bestellen. De toeslag is op dit moment nog niet in het bestelproces verwerkt en wordt apart aan je gecommuniceerd.

2) Je ontvangt van Babboe een email met de exacte berekening van het te betalen bedrag inclusief de toeslag. De toeslagen zijn per fietsplan verschillend, bijvoorbeeld:

• Toeslag ABC: 12,5% van de totale factuurwaarde
• Toeslag B&B: 15 % van het bedrag waar het fiscale voordeel voor geldt

Voor overige bedrijfsfietsplannen, kunnen de tarieven verschillen. Jouw werkgever bepaalt binnen de Werkkostenregeling welk bedrag je met fiscaal voordeel in kunt zetten. De Nationale Fietsbon is bij Babboe niet inwisselbaar voor accessoires. Servicebeurt: Als je bij Babboe gebruik maakt van het fietsplan, is de eerste servicebeurt niet inbegrepen. Deze is wel via de website te bestellen voor €75.

3) Nadat je de bestelling hebt geplaatst en van Babboe de email hebt ontvangen met de betalingsdetails, vul je het betreffende fietsformulier in. Dit fietsformulier is via je werkgever te verkrijgen. Dit formulier vul je volledig in, inclusief de informatie die door de rijwielhandelaar moet worden verschaft. Deze informatie is voor Babboe standaard. Je kan de volgende gegevens invullen:

Aflevering fiets
Rijwielhandelaar: Babboe BV
Adres: Koedijkerweg 12A
Postcode: 3816 BV
Woonplaats: Amersfoort
Levering: uit eigen voorraad

Fietsgegevens
Merk fiets: Babboe
Type fiets: Babboe Big / Babboe Big-e / Babboe City / Babboe City-e / Babboe Curve / Babboe Curve-e
Aantal versnellingen: drie (Babboe Big) of zeven (Babboe Big, Babboe City en Elektrische Babboe)
Framehoogte: 50 cm
Dames/heren: nvt/unisex
Artikelnummer: je bestelnummer uit de bevestigingsmail die je ontvangt na je bestelling (9 cijfers)

4) Het volledig ingevulde formulier laat je door je werkgever (P&O) ondertekenen, en dat stuur je naar de betreffende fietsplan organisatie.

5) Indien je aanvraag is goedgekeurd, ontvangt Babboe van het betreffende fietsplan de afleverdocumenten. Nadat deze formulieren zijn ontvangen door Babboe en je eventuele bijbetaling binnen is, zal je bestelling in behandeling worden genomen en ontvang je bericht over datum van de bezorging of het ophalen. De levertijd die wij communiceren op www.babboe.nl gaat in op het moment dat je betaling en/of het afleverdocument bij ons binnen is/zijn.

Bakfiets bestellen via Overige Fietsplannen

Ben jij er inmiddels uit? Weet je welke bakfiets jij wilt bestellen? Neem gerust nog eens een kijkje in onze webshop door op onderstaande button te klikken. Je ziet dan het volledige assortiment van de Babboe bakfietsen in één overzicht.

Naar de webshop >