Zijn er langere levertijden door Corona?

Door Corona is de wereldwijde vraag naar fietsen enorm gestegen. Steeds meer mensen, maar ook overheden zien in dat fietsen een erg gezonde manier om van A naar B te komen. Fietsen wordt dus steeds meer onderdeel van een gezondere leefstijl, dat is natuurlijk positief!

Helaas heeft dit ook als gevolg dat veel fabrikanten van fietsonderdelen de enorme vraag niet aankunnen, denk daarbij aan fabrikanten van accu’s, remsystemen en versnellingen. Omdat fabrieken tijdens de lockdowns op slot gingen zou dit bij normale vraag al langere levertijden veroorzaakt hebben, maar nu de vraag het aanbod sterk overstijgt is dit effect helaas nog sterker. Net als andere fietsfabrikanten heeft Babboe helaas ook last hiervan, met levertijden die langer zijn dan we gewend zijn.

Wat betekent dit voor de levering van mijn bakfiets?

Natuurlijk willen wij er als Babboe voor zorgen dat je zo snel mogelijk van je bakfiets kunt genieten. Helaas moeten wij door de hierboven beschreven marktomstandigheden onze levertijden hierop aanpassen. Om teleurstellingen te voorkomen, passen wij uiteraard onze levertijden aan als wij hier aanleiding voor zien. Mocht het dan toch voorkomen dat we de afgegeven levertijd niet halen, dan word je uiteraard hierover geïnformeerd. Houd er daarbij rekening mee dat de levertijd een indicatie is, maar uiteraard doen wij onze uiterste best om binnen deze termijn jouw bakfiets te leveren.