Navigeren

Levertijd bakfietsen: 2-3 weken*. Accessoires/onderdelen: 1-3 werkdagen. Meer informatie over onze dienstverlening.
* Zie levertijden voor enkele uitzonderingen.

Test-mama Joyce test de Babboe City

De Babboe City is een stevige 2-wiel bakfiets met een robuust modern design, met een speciaal ontworpen bak met zachte ronde hoeken. De ontwikkeling stond volledig in het teken van veiligheid, stevigheid en design. Ideaal voor twee kindjes en boodschappen! Echt een bakfiets waarmee je gezien mag worden. We hebben vier jonge moeders gevraagd om onze Babboe City uit te testen en er lekker mee rond te touren samen met hun kindjes. Je leest de ervaringen van de eerste blogger met de Babboe City hier.

Joyce Norder-Kaldijk van Joyfromjoyce.nl

Joyce is een jonge mama van 23 uit Veendam. Ze heeft een zoon van 4, Aron en is in april moeder geworden van dochter Sofie. Op haar blog Joyfromjoyce.nl houdt ze je op de hoogte van haar dagelijks leven samen met haar kleintjes.Joyce is de tweede blogger die op stap gaat met de Babboe City tijdens de Babboe City Tour. Lees hieronder haar ervaringen en bekijk haar foto's.

Joyce en haar kleintjes in de bakfiets

Babboe City Tour: Veendam

Vier weken lang hebben wij mogen genieten van een echte Babboe Bakfiets. De Babboe city is een twee-wieler en in eerste instantie had ik verwacht dat dit onwijs instabiel zal zijn, alsof de fiets makkelijk zou kunnen omvallen en ik onwijs zou gaan slingeren. Dit was dus niet het geval. 4 weken lang heb ik genoten van de vrijheid met de kindjes. Een bakfiets valt bij mij onder het kopje moederschap. Ik zie mezelf namelijk al helemaal zitten op een bakfiets met mijn kroost voor me en een picknickmand en picknick kleed erbij. 4 weken lang heb ik bijna elke dag wel een stuk met mijn kindjes gefietst. Sofie zat in een steco babymee met haar autostoeltje en Aron op een bankje ervoor. Door Aron zijn lange benen was er niet heel veel ruimte over en als wij een babboe gaan aanschaffen kiezen wij ook voor een babyschaal. Hierbij heb je namelijk wat meer ruimte in de bak om spullen mee te nemen. Hier had ik nu namelijk geen ruimte voor.

De kinderen vonden het heerlijk om te fietsen met de bakfiets, Aron kon lekker rondkijken zonder tegen mijn rug aan te kijken. En Sofie kon lekker slapen in haar autostoeltje. Aron vroeg ook vaak of we nog even gingen fietsen met de bakfiets. De normale fiets geen enkele keer genoemd.

Joyce en haar grote man in de bakfiets

Het eerste bakfiets ritje

Toen de bakfiets werd geleverd ging ik direct een rondje fietsen. Even zonderen kinderen want ik had het idee dat ik zou gaan omvallen. Ik stapte op de bakfiets en fietste direct weg. Bij ons voor het huis is een rustig straatje dus ik kon makkelijk even oefenen. Daarna zijn we direct met z’n allen op pad gegaan. Eens even kijken hoe makkelijk zo’n bakfiets is met boodschappen doen. Als je een steco autostoelhouder erin hebt zitten houd je weinig ruimte over voor boodschappen. Zonder de steco kon ik prima mijn grote boodschappen meenemen. Even geen zware tassen aan het stuur, maar fijn in de bakfiets.

Wij hebben 4 heerlijke fiets weken gehad, het weer zat gelukkig mee en daar hebben wij flink gebruik van gemaakt. Vandaag moet ik helaas afscheid nemen van de fiets en ik ga hem zeker missen. Het gemak van de kindjes makkelijk ergens heen vervoeren of lekker even fietsen. De bakfiets gaf mij nogal wat meer vrijheid.

Wil je meer zien van de Babboe City avonturen van Joyce? Neem dan een kijkje op haar blog Joyfromjoyce.nl

Joyce test de Babboe bakfiets

Test zelf de Babboe bakfiets

Wil je liever zelf ervaren hoe een bakfiets test? Kom dan langs op één van onze open dagen of maak een afspraak voor een proefrit.

Maak een proefrit >