Navigeren

Babboe zoekt een gedreven administratieve medewerker logistiek

Het alledaagse leven van een jong gezin net even wat gemakkelijker en leuker maken, dat is wat Babboe wil bereiken voor zoveel mogelijk jonge gezinnen.

Babboe BV is een jonge ambitieuze onderneming en jij kunt ons helpen onze doelstellingen te behalen. Babboe heeft een grote ambitie zowel in Nederland en internationaal. Babboe is in Nederland inmiddels een gevestigd merk in bakfietsen, Babboe is hier marktleider. En dat willen we overal worden!

Om deze groei te realiseren, hebben we een sterk team nodig en op de afdeling Operations mist daar op dit moment een administratief sterk persoon met kennis van ERP. Wij zijn op zoek naar een ondernemende, proactieve en vooral enthousiaste

Administratief medewerker Logistiek (m/v, parttime)

De functie
Babboe is op zoek naar een logistiek administratieve medewerker met kennis van ERP systemen die een jong en snelgroeiend bedrijf kan ondersteunen op de afdeling operations. De afdeling houdt zich bezig met alle processen binnen de Supply Chain; inkoop, productie, assemblage en alle logistieke processen tot aan de eindgebruiker. Door de snelle groei van Babboe en haar assortiment, is ondersteuning op de afdeling operations gewenst.

Functieomschrijving

  • Verrichten van facturering/administratieve ondersteuning van de afdeling. 
  • Je verzamelt en ordent relevante data, en voert controle uit op juistheid
  • De spil tussen verschillende afdelingen binnen Babboe maar ook tussen haar (logistieke) partijen.
  • Controleren van in- en verkooporders.
  • Controle van inkomende facturen.
  • Werken met een ERP-systeem.

Functie-eisen

  • Minimaal MBO werk- en denkniveau met bij voorkeur werkervaring in een vergelijkbare functie in een (internationale) werkomgeving.
  • Goede kennis van AFAS Profit of andere ERP pakketten
  • Je werkt zelfstandig
  • Woonachtig in de regio Amersfoort

Salaris en voorwaarden
Het salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn marktconform. Wij zijn een resultaat georiënteerd bedrijf. 

Babboe locatie
Babboe is centraal gelegen in het midden van het land, vlakbij de A1 en A28, in Amersfoort. Slechts 35 autominuten vanaf hartje Amsterdam en 20 autominuten vanaf Utrecht. Het adres van ons kantoor is Koedijkerweg 12A, 3816BV Amersfoort.

Solliciteren?
Ben je na het lezen van bovenstaande enthousiast geworden? En denk je dat jij de juiste persoon bent om ons ambitieuze bedrijf te komen versterken, om samen met ons de fietsmarkt in Europa en daarbuiten te veroveren? Stuur dan je sollicitatie met je motivatie en CV vóór 8 juli 2018 naar Eelco Lobach via: elobach@babboe.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.