Levertijd bakfietsen: 4-5 weken*. Accessoires/onderdelen: 1-3 werkdagen. Meer informatie over onze dienstverlening.
* Zie levertijden voor enkele uitzonderingen.

Over: Operations

Bij Babboe is kwaliteit topprioriteit. Ouders vervoeren immers hun dierbaarste bezit in de bakfiets. De afdeling Operations, ook wel het hart van de organisatie, coördineert en bewaakt alle logistieke processen. Dit begint bij de productie en inkoop tot aan de logistiek en eindigt bij de kwaliteitsverbetering. Daarbij focussen we ons op kwalitatieve producten, kostenreductie en de geleverde service van onze partners. Samen met onze leveranciers wereldwijd werken we er hard aan om voor de beste condities voor onze producten te zorgen.

Hoe we dat doen?

+Wereldwijde leveranciers + kwaliteit + betaalbaar

Met de enorme groei die Babboe doormaakt, is het belangrijker dan ooit om het aanbod goed af te stemmen op de vraag. De Demand planner probeert zo exact mogelijk de afname van de onderdelen te forecasten om zodoende de productiecapaciteit optimaal te benutten met een minimale voorraad. De Warehousemanager neemt het stokje over en houdt zich bezig met het up-to-date houden van de beschikbaarheid van alle voorraden vanaf de assemblage tot aan de levering. Vervolgens zorgen de medewerkers inkoop ervoor dat alle informatie verwerkt wordt tot aan de meest recente in- of verkoopprijs en leverdata.


Medewerkers aan het woord

interview babboe

Maarten: Demand planner
“Het feit dat we fietsen maken om mensen te stimuleren naar buiten te gaan en niet altijd de auto te pakken vind ik echt heel belangrijk.”

Lees meer