Levertijd bakfietsen: 4-5 weken*. Accessoires/onderdelen: 1-3 werkdagen. Meer informatie over onze dienstverlening.
* Zie levertijden voor enkele uitzonderingen.

Over: Sales

De afdeling Sales is het eerste aanspreekpunt en visitekaartje voor onze loyale verkooppunten en daarbij staat relatiemanagement met de reseller centraal. De Sales-afdeling fungeert als een belangrijk doorgeefluik; wensen vanuit de markt worden doorgespeeld aan de afdeling Operations en Engineering, en vormen zo de basis voor innovaties.

Hoe we dat doen?

+9 collega’s + 6 talen + Meer dan 500 resellers

Om de verkopen bij onze 500 trouwe verkooppunten draaiende te houden, moet de afdeling Sales altijd goed bereikbaar zijn voor vragen over onze producten, levertijden en technische aspecten. Op deze manier kan de reseller onze gemeenschappelijke klanten zo snel mogelijk tevreden stellen, en kan de Babboe community in rap tempo uitbreiden. Tijdens zakenreizen worden door de salesmanagers nieuwe Babboe verkooppunten toegevoegd, productinnovaties aan de huidige resellers gepresenteerd en wordt er continu gewerkt aan hun relatiemanagement. De salesmanagers vertegenwoordigen Babboe regelmatig op beurzen en testdagen in het buitenland en tijdens de afwezigheid van de salesmanagers neemt de commerciële binnendienst de lopende zaken waar.


Medewerkers aan het woord

interview sales

Clémence: Sales Manager Zuid-Europa
“Ik ben gewoon trots op Babboe, de organisatie groeit snel maar het blijft klein voelen. Iedereen kent elkaar en je kan iedereen bellen als er iets is.”

Lees meer