Navigeren

Babboe zoekt een hands-on Brand Marketing Executive

(fulltime, m/v)
Babboe BV verkoopt bakfietsen en heeft een grote groei ambitie. Nationale en Internationale expansie staat voor Babboe altijd hoog op de agenda. Om deze groei van het Babboe merk in binnen en buitenland in goede banen te leiden, zijn we ter versterking van ons team op zoek naar een commercieel ingestelde, enthousiaste, leergierige en ondernemende Brand Marketing Executive die samen met de Brand Managers het verschil kan maken in de internationale groei van Babboe.

Wat ga je doen?
Als Brand Marketing Executive ondersteun je de Brand Managers op verschillende projecten waarbij je praktisch aan de slag gaat met invulling en uitvoering van brand partnerships en campagnes voor het merk Babboe in de verschillende focuslanden (Benelux, Duitsland, Frankrijk en Groot Brittannië). Je hebt veel contact met leveranciers en stakeholders in de verschillende landen en daarbij volg je de markttrends en onderzoek je nieuwe mogelijkheden en kansen voor Babboe. Als Brand Marketing Executive ben je betrokken bij het totale marketing scala, van strategie tot concept en uitvoering. Dit varieert van NPD-projecten, thematische merk campagnes, PR programma’s, (digitale) communicatie en de organisatie van bijvoorbeeld internationale trade events.

Wie ben jij?
Jouw succes als Brand Marketing Executive wordt bereikt door gebruik te maken van je gedreven enthousiasme, je ondernemerschap, je praktische skills en het vermogen om makkelijk contact te leggen met leveranciers en stakeholders in binnen en buitenland. Je bent creatief en zet de consument op de eerste plaats. Daarnaast ben je resultaatgericht, een goede projectmanager en beheers je de juiste praktische skills voor deze rol.

Wat vragen we van jou?

  • Bij voorkeur een relevante stage of enige werkervaring in coördineren, uitvoeren van praktische marketing activiteiten bij een B2C gedreven merk.
  • Kennis van en interesse in consumenten marketing.
  • Goed in gestructureerd en projectmatig werken.
  • Communicatief sterk, zowel verbaal als op schrift.
  • Handig met software (bijv. MS Office, Adobe).
  • Zelfstarter, maar ook een teamplayer.
  • Uitstekende beheersing Nederlands en Engels.
  • Goede beheersing Frans is wenselijk.

Wat biedt de organisatie jou?
Een dynamische, inspirerende werkomgeving die elke dag in beweging is. Een brede marketingrol voor een internationale markt vanuit het hoofdkantoor van een sterk groeiend premium fietsenmerk. Je rapporteert aan de International Brand & Partnerships Manager en komt terecht in een team vol gedreven en gepassioneerde collega’s. Naast veel afwisseling in een hoogwaardig en open werkklimaat, biedt Babboe je alle ruimte voor eigen initiatief en hechten we zeer aan korte lijnen en directe, persoonlijke communicatie. Een goed marktconform salaris, inclusief vakantiegeld en passende vakantiedagen om er van te gaan genieten. Een team van hardwerkende collega’s die staan te popelen om jou te leren kennen.

Enthousiast?
Ben je na het lezen van bovenstaande enthousiast geworden? En denk je dat jij de juiste persoon bent om ons ambitieuze bedrijf te komen versterken, om samen met ons de fietsmarkt in Europa en daarbuiten te veroveren? Stuur ons dan je sollicitatie met je motivatie en CV vóór 1 september 2019. Je mag je sollicitatie richten aan Rens Bosma.

Direct solliciteren

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.