Navigeren

We kunnen snel leveren! Bakfietsen: 3-6 werkdagen. Accessoires/onderdelen: 1-3 werkdagen. Meer informatie over onze dienstverlening.

Babboe zoekt e-mail marketeer

(32-40 uur per week)

Je hebt ze vast wel eens zien fietsen: de Babboe bakfietsen met herkenbare houten bak. Babboe kom je overal in Nederland tegen, maar ook in 22 andere landen. Onze missie is namelijk: het dagelijks leven leuker en gemakkelijker maken voor zoveel mogelijk jonge gezinnen wereldwijd. Om ons bij deze mooie missie te helpen, zijn we op zoek naar een e-mail marketeer. Iemand die ervoor zorgt dat onze (potentiële) klanten op het juiste moment de juiste informatie krijgen. Om hun customer journey zo vloeiend mogelijk te maken. Ben jij de e-mail marketeer die ons hierbij kan helpen? Solliciteer dan snel!

Wat ga je doen?
Het leuke van e-mail marketeer bij Babboe zijn, is dat je van het begin tot eind verantwoordelijk bent voor de e-mail campagnes: de opzet, uitvoer, analyse en optimalisaties. Je doet dit voor verschillende doelgroepen: onze klanten, potentiële klanten en onze resellers. Je houdt hierbij altijd focus op hoe we zoveel mogelijk mensen fan maken en houden van Babboe. Hoe zorgen we voor loyale en tevreden klanten? En hoe zorgen we ervoor dat we meer omzet binnenhalen uit e-mails? Als e-mail marketeer ga jij met deze vragen aan de slag. Het is dus belangrijk om te ontdekken wat de behoeftes zijn van de verschillende doelgroepen. En hier op het goede moment op in te spelen met jouw e-mailcampagnes. Zo maak je van al onze klantgroepen echte ambassadeurs.

Wie ben jij?
Je wordt blij van het opzetten van e-mailcampagnes en het uitdenken van customer journeys. Je bent analytisch, commercieel en creatief. Je voelt je thuis in een dynamische en ondernemende omgeving, want Babboe is een jong bedrijf met veel ambities. 

Verder vragen we:

  • HBO/WO werk- en denkniveau
  • Minimaal 1 jaar ervaring als e-mail marketeer
  • Een proactieve en zelfstandige houding
  • Dat je stressbestendig bent

Wat krijg je ervoor terug?
Als e-mail marketeer bij Babboe werk je in het marketingteam. Dit team bestaat uit 13 collega’s, verdeeld in een brand team en een online team. Samenwerken, korte lijnen en niet stil blijven staan, zijn kenmerkend voor onze afdeling. De sfeer bij Babboe is informeel, no-nonsense en resultaatgericht.

En ook:

  • Een goed salaris op basis van kennis en ervaring
  • 25 vakantiedagen
  • Personeelskorting op een Babboe bakfiets
  • Twee keer per week een gezamenlijke lunch

Enthousiast?
Heb jij na het lezen van deze vacature zin om meteen aan de slag te gaan? Solliciteer dan voor 14 februari 2020. We ontvangen graag je cv en motivatie. 

Direct solliciteren >

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Elke dag een Babboemoment


« Terug naar werken bij