Navigeren

Babboe zoekt Junior IT Support Engineer (m/v)

Het team van Babboe wil zoveel mogelijk jonge gezinnen over de hele wereld het plezier van een bakfiets laten beleven. Om dit te realiseren is een goede werking van onze IT systemen cruciaal. We zijn daarom op zoek naar een Junior IT Support Engineer die ons team wil komen versterken!

Babboe is een innovatief en snel groeiend bedrijf. Niet alleen verkopen wij bakfietsen aan consumenten in Nederland via onze webshop, maar leveren wij bijvoorbeeld ook aan consumenten en resellers door heel Europa, hebben we dagelijks meerdere fietsmonteurs op de weg voor service aan huis en vervoeren wij onze producten via verschillende transporteurs vanuit een van onze magazijnen. De aansturing van al deze aspecten zorgt voor een zeer uitgebreid en dynamisch beheer van de verschillende operationele IT systemen.

Wat ga je doen?
Je werkt samen met onze IT Manager aan het goed laten communiceren van IT systemen en aan het automatiseren van werkzaamheden, om het leven van onze teamleden mooier te maken en samen Babboe verder te brengen. Je ondersteunt diverse teams en afdelingen bij het oplossen van IT-problemen, bent de vraagbaak bij wie iedereen informatie komt inwinnen over de systemen en adviseert je collega’s bij het verder optimaliseren van hun dagelijkse werkzaamheden. Aan het eind van de werkdag ga je met een voldaan gevoel naar huis als je het werk van je collega’s weer een stukje mooier hebt gemaakt!

Welke uitdagingen liggen klaar voor je?

  • Vraagbaak van de organisatie voor IT uitdagingen omtrent reeds gebouwde en operationele systemen.
  • Uitwerken van processen en handleidingen voor het gebruik van onze systemen.
  • Samenwerken met derde partijen zoals online web bureaus, logistieke partijen en platform partners om processen te automatiseren.

Bezit jij de onderstaande kwaliteiten?

  • Je bent analytisch sterk en hebt een hoog oplossend vermogen (jij bent goed in het achterhalen van de vraag achter de vraag).
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden.
  • Je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je hebt kennis van AFAS Profit (pré) of een vergelijkbaar ERP software pakket.
  • Je hebt affiniteit met Python of een andere, vergelijkbare programmeertaal.

Solliciteren?
Ben je na het lezen van bovenstaande enthousiast geworden? Stuur ons dan je CV en motivatie vóór 1 november 2019. Je mag je sollicitatie richten aan Judith van den Briel.

Direct solliciteren

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.