Navigeren

Babboe zoekt een ondernemende (Junior) Sales Manager

(fulltime, m/v)
Babboe BV verkoopt bakfietsen en heeft een grote groei ambitie. Nationale en Internationale expansie staat voor Babboe altijd hoog op de agenda. Om deze uitbreiding op een effectieve manier te realiseren, zijn we ter versterking van ons team op zoek naar een commercieel ingestelde, enthousiaste, leergierige en ondernemende Junior Sales Manager die samen met de verantwoordelijke Sales manager het verschil kan maken in de groei van Babboe BV.

Wie ben jij?
Je bent commercieel ingesteld, je wilt graag de deal sluiten, op zo’n manier dat een langdurige samenwerking mogelijk is en kansen ten volle worden benut. Je bent initiatiefrijk, oplossingsgericht, enthousiast en vindt het een uitdaging om de juiste partner in een stad te vinden om zoveel mogelijk bakfietsen te verkopen. Je rapporteert aan de International sales manager. Als jij je commerciële talent en enthousiasme meebrengt, leren wij je alles over bakfietsen en onze klanten!

Jij herkent jezelf bovendien in deze persoonlijke eigenschappen:

  • Je bent commercieel ingesteld en weet als geen ander hoe je een product aan de man moet brengen.
  • Je bent flexibel en denkt oplossingsgericht en kunt snel schakelen tussen klanten/dealers/agenten met verschillende behoeften.
  • Je bent vasthoudend en alert en je laat je niet uit het veld slaan door een tegenslag of onverwachte wending.
  • Je kunt zelfstandig werken, maar je bent tegelijkertijd een teamplayer waar het Babboe team op kan bouwen.

Wat ga je doen?

  • Verkopen van Babboe bakfietsen aan resellers/retailers met focus binnen Europa op Nederland, België en Groot Brittannië;
  • Administratieve taken ten behoeve van jouw klanten;
  • Relatie opbouwen en onderhouden met onze internationale partners;
  • Uitbreiden van ons internationale partner netwerk.

Wat vragen we van jou?
Minimaal 1 jaar ervaring in een commercieel team bij een resultaatgericht bedrijf. Inmiddels opereert Babboe steeds meer in een internationale omgeving, je talen zijn dan ook van belang. Voor deze functie is uitstekende beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift een eis. Kennis van fietsen is een pré.

Wat krijg je er voor terug?
Een dynamische inspirerende werkomgeving die elke dag in beweging is. Een goed marktconform salaris, inclusief vakantiegeld en passende vakantiedagen om er van te gaan genieten. Een team van hardwerkende collega’s die staan te popelen om jou te leren kennen.

Salaris en voorwaarden
Het salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn marktconform. Wij zijn een resultaat georiënteerd bedrijf.

Enthousiast?
Ben je na het lezen van bovenstaande enthousiast geworden? En denk je dat jij de juiste persoon bent om ons ambitieuze bedrijf te komen versterken, om samen met ons de fietsmarkt in Europa en daarbuiten te veroveren? Stuur ons dan je sollicitatie met je motivatie en CV vóór 29 september 2019. Je mag je sollicitatie richten aan Jorrit Plat.

Direct solliciteren >

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.