Navigeren

Levertijd bakfietsen: 2-3 weken*. Accessoires/onderdelen: 1-3 werkdagen. Meer informatie over onze dienstverlening.
* Zie levertijden voor enkele uitzonderingen.

Babboe zoekt een enthousiaste, gedreven en technisch onderlegde magazijnmedewerker

Het alledaagse leven van een jong gezin net even wat gemakkelijker en leuker maken, dat is wat Babboe wil bereiken voor zoveel mogelijk jonge gezinnen.

Babboe BV is een jonge ambitieuze onderneming en jij kunt ons helpen onze doelstellingen te behalen. Babboe heeft een grote ambitie zowel in Nederland en internationaal. Babboe is in Nederland inmiddels een gevestigd merk in bakfietsen, Babboe is hier marktleider. En dat willen we overal worden!
Om deze groei te realiseren willen wij het team graag uitbreiden met een magazijn medewerker om de dagelijkse processen uit te voeren. Wij zijn op zoek naar een ondernemende, proactieve en vooral enthousiaste: Magazijn medewerker (m/v, fulltime)

De functie:

De magazijnmedewerker:

  • voert het gehele proces van webshop- en reseller bestellingen uit: uitdraaien verzendlijsten en labels, samenstellen van de zendingen/ orderpick, verpakken, voorzien van pakbon en juist label. En je stelt de pallet samen voor afhaling door DHL.
  • Beheert de voorraad in de loods: in kaart brengen van de behoefte in de voorraad, lossen van aanvoer van nieuwe voorraad, beheren administratie, op orde houden van de loods en de voorraadlocaties.

Profiel kandidaat

Aangezien het van essentieel belang is dat de juiste bestelling bij de juiste klant terecht komt, zijn punctualiteit en nauwkeurigheid van groot belang voor deze functie.

Vaardigheden

  • Punctueel
  • Stressbestendig
  • Goede communicatieve vaardigheden

Persoonlijkheidskenmerken

  • Je bent flexibel en oplossingsgericht
  • Je werkt zelfstandig
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Je bent een aanpakker

Salaris en voorwaarden
Het salaris dat wij bieden is conform je leeftijd, ervaring en eventuele opleiding.

Kennismaken?
Ben je na het lezen van bovenstaande enthousiast geworden? En denk je dat jij de juiste persoon bent om ons enorm ambitieuze bedrijf te komen versterken, om samen met ons de fietsmarkt in Europa en daarbuiten te veroveren? Stuur ons dan je sollicitatie met je motivatie en CV vóór 27 november 2020. Je mag je sollicitatie richten aan Raymond van Eenennaam

Direct solliciteren >

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Elke dag een Babboemoment


« Terug naar werken bij