Navigeren

Babboe is op zoek naar een online marketing stagiair

Ben jij niet achter internet vandaan te krijgen? Hou je ervan om nieuwe dingen te ontwikkelen, dan zijn wij op zoek naar jou!  Wij zoeken een stagiair(e) die op zoek is naar een leerzame en uitdagende online stage.

Onze cultuur is heel open en dynamisch. Je krijgt goede begeleiding maar ook de vrijheid die je nodig hebt. We houden van een geintje tussendoor en er wordt dan ook veel gelachen.

Achtergrond

De fietsmarkt in het buitenland is in ontwikkeling. Er worden in veel grote steden veel initiatieven ontplooid die erop gericht zijn meer mensen te laten fietsen. De bakfiets is echter nog een relatief onbekend fenomeen in het buitenland. Daar moeten wij wat aan gaan doen!

Babboe is inmiddels in een groot aantal landen in verschillende vormen actief. In een aantal focuslanden volgt Babboe een hybride model, hetgeen betekent dat we zowel online als via de reseller/ dealer onze bakfietsen verkopen. De uitdaging tijdens jouw stageperiodeopdracht is beiden doelgroepen op de beste manier online te ondersteunen. De platformen zijn aanwezig, deze moeten alleen verder geoptimaliseerd en verder ontwikkeld worden .

Periode

Vanaf september 2018

Taakomschrijving

We willen je laten ervaren hoe het is om in een relatief klein bedrijf te werken. Je zult daarom zoveel mogelijk aspecten gaan ervaren. Dit betekent dat je meedraait in lopende online marketing projecten en je de verantwoordelijkheid zal dragen voor online wijzigingen. Daarnaast spring je bij zoveel mogelijk dagelijkse zaken bij, zoals het voorbereiden van deelname aan een beurs.
Uiteraard word je goed en op structurele basis begeleid door een ervaren medewerker binnen Babboe BV.

Werkzaamheden

 • Je beheert de website en voert waar nodig content wijzigingen door.
 • Je komt actief met suggesties voor nieuwe samenwerkingen of verbeteringen
 • Je staat in nauw contact met de klant en geeft ze goed advies voor een nieuwe bakfiets.
 • Je voert analyses uit op de data van de website.

Gewenst profiel

 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.
 • Je hebt affiniteit met online marketing en websites.
 • Je volgt bij voorkeur een hbo-opleiding. Bij voorkeur gefocust op marketing zoals commerciële economie of small business en retail management.
 • Je hebt een streepje voor als je basiskennis hebt van Duits en/of Frans

Wat bieden wij

 • Jonge organisatie waar je veel ruimte krijgt om te leren
 • Professionele begeleiding tijdens je stageperiode
 • Een super leuk team om mee samen te werken

Kennismaken?

Ben je na het lezen van bovenstaande enthousiast geworden? Zin om in een dynamische omgeving te werken, bij een relatief klein maar enorm ambitieus bedrijf? Stuur dan een email met je CV en motivatie naar Judith van den Briel via jvandenbriel@babboe.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.