Navigeren

Babboe is op zoek naar een stagair Employer Branding & Recruitment!

Babboe is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Zo werken er inmiddels ruim veertig medewerkers. Mede dankzij deze groei zijn wij op zoek naar een HR stagiaire. Ben jij die jonge professional die met passie en energie aan de slag wil gaan met de ontwikkeling van de Employer Branding strategie van Babboe?

Wat je doet?
Jij bent tijdens je stage dé HR professional van Babboe. Je start met het inventariseren van het huidige gang van zaken en adviseert over de mogelijke kansen. Je adviezen zijn praktisch en toepasbaar. Al snel ga je aan de slag met de eerste projecten om veranderingen door te voeren. Dus ben jij op zoek naar een stage waar je echt het verschil kan maken in plaats van alleen administratieve handelingen? Aarzel dan niet en reageer direct!

In het kort
Jij zal je onder andere bezighouden met;

  • Je brengt de identiteit van Babboe in kaart. Wat maakt ons uniek? Waarom zouden mensen voor ons willen werken?
  • Vervolgens ga je verder met de authentieke positionering. Welke kenmerken onderscheidt Babboe zich van de concullega’s?
  • Ook zal je de doelgroep in kaart moeten gaan brengen om op die manier de communicatie online daarop te gaan richten.
  • Hoe je dit gaat doen? Daar mag jij al jouw creatieve ideeën op los laten! Het uiteindelijke doel voor ons is het aantrekken en behouden van de juiste medewerkers.

Wie ben jij?
Je bent bezig met een HBO opleiding in de richting van Human Resource Management en je bent vanaf mei 2018 beschikbaar voor een periode van minimaal 5 maanden voor in ieder geval 32 uur per week. Je hebt een hands-on mentaliteit en kunt zelfstandig werken, daarnaast voel je je goed in een adviserende rol.

Wat neem jij mee?
- Je volgt een HBO- opleiding (3e/ 4e jaars) HRM, minor recruitment is een extra pré
- Je bent minimaal beschikbaar voor 5 maanden
- Je bent flexibel en resultaatgericht ingesteld;
- Je bent creatief en zelfstandig;
- Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
- Woonachtig in (de buurt van ons kantoor in) Amersfoort

Wat wij bieden
- Stagevergoeding
- Gezellige teamuitjes

Solliciteren?
Ben jij enthousiast geworden? Stuur dan je cv en motivatie voor 18 mei 2018 naar jhuizinga@babboe.nl. We doen ons best om je binnen twee weken een reactie te sturen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.